Beste restaurant rommel CC Sets voor de Sims 4 - FandomSpot (2024)

Ik was zo opgewonden toen het dine out expansion pack uitkwam.Ik heb altijd genoten van het sturen van mijn Sims tijdens een diner en een filmdatum in de Sims 3, dus ik kon niet wachten om iets soortgelijks te doen in de Sims 4.

Toen maakte ik de fout om mijn sims te sturen om uit te eten.Duurt het normaal gesproken twaalf uur om te zitten, te eten en te vertrekken in de echte wereld, EA?Het doet niet.Ik wachtte zo lang alleen om te beseffen dat de chef -koks nooit in het restaurant zijn gekomen.

Mijn Sims hielden ook van op te staan om naar het muurdecor te kijken of piano te spelen.Ik gaf het peloton volledig op.Toen probeerde ik het een tijdje later opnieuw en mijn Sims konden hun diner in een redelijke tijd hebben, en ze zijn terug naar reguliere date -avonden die ze zeer verdienen.

Als je nog steeds problemen hebt met je Dine Out -pack, raad ik aanDeze gameplay revisiedoor Carl's gidsen.Het is gratis en het lost een aantal vervelende insecten op om uit te eten in restaurants en voor het runnen van zelf.

Nu je klaar bentPak restaurants weer aan, je hebt de rommel nodig om het uitnodigend en realistisch te laten aanvoelen.Gelukkig voor jou, hebben we wat rommel samengesteld om je restaurant te laten schitteren.

1.Leuke voedselrommel

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (1)

Bekijk deze CC

Sommige van mijn favoriete plekken om te eten hebben een schattig klein dessertkoffer naast het register en ik ben altijd in de verleiding om er een, of twee of drie te pakken.

Deze set wordt geleverd met wat schattige rommel zoals een donutweergave, een dienblad met croissants en een theebak met twee kopjes thee en twee theekoekjes.

Er is ook een koelrek voor een paar soorten broodtjes, een mand met brood en een dienblad met een koffiepot en koffiekopjes.Deze CC -set zou kostbaar zijn in een restaurant dat trots is op zijn brunch.

2.Neon tekens

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (2)

Bekijk deze CC

Hoe weet iemand of uw restaurant open is of niet zonder een helder neonbord dat het aan de wereld aankondigt?

Er zijn zestien neon tekens in deze set die kunnen worden gebruikt voor verschillende bedrijven.Maar het Pepsi -bord, het teken van het co*cktail en het traditionele open bord trokken allemaal mijn aandacht van het belangrijkste restaurantdecor.

3.Laat dinner

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (3)

Bekijk deze CC

ik heb een ... gemaaktMiddeleeuwse restaurant in stijlIn mijn redding, en het plaatsen van deze gerechten er echt bij toegevoegd aan de sfeer van de plaats, en maakte het veel drukker dan het was.

U kunt deze op ontoegankelijke tabellen plaatsen, in het expo -venster, of de woestijnen gebruiken om op de planken weer te geven.Ik ben dol op de mokken in de taverne -stijl en plaats ze graag langs de bar, en de ingrediënten zien er geweldig uit om de keuken te plaatsen.

4.Laila deel twee

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (4)

Bekijk deze CC

Twee woorden: donut.Muur.

Terwijl de 'Daily Specials' -stijl krijtborden in deze set trok, maakten de muurdonuts dit een absolute must.Het simplistische menu is super schattig, de hangende mokken zijn ongetwijfeld uniek, en de snijplanken die aan de muur hangen zijn innovatief en maken me eerlijk een beetje hongerig.

Als de donuts niet je kopje thee zijn, passen de menu's gemakkelijk in een chique Italiaans of Frans restaurant, een café of zelfs een bakkerij.

5.Rioja Kitchen 2

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (5)

Bekijk deze CC

Maak uw restaurant extra chique met de mooie wijnkast en glazen decor opgenomen in deze set.

Er zijn ook enkele potten en pannen om over uw keuken te liggen, samen met enkele snijplanken.

Voor tafel decor biedt deze CC een zout- en peperschudder in zilver of rood, wat glazen om achter een bar of op een plank te plaatsen, een fles rode wijn met een glas al gegoten, en natuurlijk olie- en azijndispensers.

6.Boulangerie set - Deel 1

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (6)

Bekijk deze CC

Deze prachtige rommel heeft alles wat je nodig hebt om de voorkant van je stijlvolle restaurant te versieren.

Alle inrichting met woorden komen geschreven in zowel Engelse als simlish -opties, inclusief de bewegwijzering en voorkalkboards.

Er zijn negenentwintig items in deze set in totaal, die allemaal basisspel compatibel zijn.De panelen met foto's en zinnen die erin zijn ingesteld, zijn absoluut briljant, en ik vind het geweldig dat de overhang met open en gesloten versies wordt geleverd.

7.Restaurant Clutter (Trays, Menu's, servetten en meer)

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (7)

Bekijk deze CC

Er zijn twintig stukjes rommel opgenomen in deze set, inclusief tafeldecor met olie- en azijndispensers, een andere met zout- en peperschudders, een groot scala aan menu's en enkele schattige laden met retro -ontwerpen.

Ik ben dol op het menubaart vol met foto's, perfect voor een meer casual restaurant.Er zijn ook enkele stapels menu's, hete sausflessen, een broodmand voor de tafel en sommige servethouders.

Alle kleine rommelige dingen waar je niet aan zou denken zijn hier, zelfs een 'neem een cent, laat een cent weg'.

8.DIY Restaurant Set (300+ items)

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (8)

Bekijk deze CC

Maak je klaar om weg te worden weggeblazen, want deze set komt overDriehonderd items.

Negentien decoratieve voedselobjecten, tonnen verschillende keukens, muurstickers met zestig thema, tweeënvijftig posters, twaalf schoolborden, twintig tafelkleden en tweeëntwintig uniformen voor uw personeel om te dragen.

Maar wacht, er is meer!

Meer dan twintig grote menu's en bijna vijfentwintig kleinere schoolbordmenu's zijn van jou om te tonen, samen met een stel staande en lege tafelmenu's, plus meer dan twintig verlichte muurborden en vijftig restaurantlogo's.Zij zijnallein Simlish, zodat uw sims zich meteen thuis voelen.

9.Coffeeshop - schort

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (9)

Bekijk deze CC

Hang deze in de buurt van de keuken of bij de achterste ingang om het gevoel van personeel te geven en vertrekt in uw restaurant.Kleine details zoals schorten die langs een muur worden gehangen, kunnen echt helpen om de ruimte voller en levendiger te laten aanvoelen.

Er zijn hier zes verschillende ontwerpen om uit te kiezen, waaronder enkele schattige geruite patronen in zwart en blauw.

10.A Night at the Movies Collection

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (10)

Bekijk deze CC

Hoewel deze set een behoorlijk geweldig decor heeft voor een bioscoop, zoals een popcornmachine en slushies, is het perfecte decoritem voor je restaurant de frisdrankfontein.

Het is misschien alleen decoratief, maar een frisdrankfontein is zo'n belangrijk onderdeel vanZoveel pizzeria'sen buffetten die het verdient om deel uit te maken van uw snelle eetrestaurant.

11.Groenten

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (11)

Bekijk deze CC

Deze super realistische deco -groenten zijn geweldig om in de keuken van uw restaurant te plaatsen.

Hoe weten al uw simbezoekers dat u de absoluut nieuwste en beste ingrediënten in de stad gebruikt?Met dit kleine vegetarische pakket, zo.

Het pakket wordt geleverd met vijftien verschillende items, waaronder een hele tomaat, een hele en halve avocado, een komkommer, een aubergine, anderhalve ui, peper, pompoen, radijs, wortemmer op zijn kant om ze in te plaatsen.

Het hebben van de optie voor groenten die in tweeën worden gesneden, is vooral leuk om op een snijplank bij een mes in uw keuken te plaatsen, het geeft de keuken drukker.

12.Winkelkaas

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (12)

Bekijk deze CC

Al deze objecten kunnen worden gebruikt als decor of als functionele items voor uw beschermheilige sims om voedsel te kopen.Hoe cool is dat?

En deze set wordt geleverd met tien items, waaronder vier verschillende soorten drankdispensers, een hete snack en chips die je sims kunnen pakken, twee koelkasten en een verwarmende rek voor pretzels en hotdogs.

Ik gebruik graag de functionele drankdispenser in sommige van mijn ‘buffet’ restaurants en de dessertkoelkast voor mijn meer informele plaatsen.

13.Keukendecoretet (TS4)

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (13)

Bekijk deze CC

Een CC -pakket als dit kan worden gebruiktIn de thuiskeuken van uw sim, of in uw plaatselijke restaurant - vooral de hangende messen, de hangende accessoires en de plank van kruiden.

De pannen zijn leuk om op alle extra kachels te plaatsen (metBB.MoveObjectsNatuurlijk ingeschakeld) en de augurkpotten zien er geweldig uit op een plank boven een fornuis of voorbereidingsgebied.

De keukenplaten staan en stapelen - perfect voor het plaatsen in de buurt van de afwasgebied, omdat in een echte wereld een druk restaurant zich snel zou opstapelen.Er zijn tonnen stalen voor elk item, dus voel je vrij om te mixen en te matchen.

14.Vogue Tray Boat Sushi (alleen inrichting)

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (14)

Bekijk deze CC

Mijn zus en haar man gaan elk jaar een sushi -boot halen voor hun huwelijksverjaardag, en ik was gebroeid dat er geen optie was voor een soortgelijk leuk eten dat bij Dine Out werd opgenomen.

Toegegeven, dit CC -item is alleen inrichting - maar het zou schattig zijn om op te nemen met een maaltijd op de date nachten van je sim.

Je kunt ze ook op de bar plaatsen, of op sommige lege tafels in je restaurant met sushi of Japans thema.

En er zijn vier kleuropties om uit te kiezen voor de boot.

15.Geniet van de restaurantset van de linzen

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (15)

Bekijk deze CC

Deze set wordt geleverd met een aantal geweldige, functionele restaurantartikelen, zoals een bruikbare hoststationmonitor, een station in de oberstation met wat vuile gerechten en een override voor de industrie -gootsteen.

Er zijn ook schattige stukken rommel als een servetdispenser in drie kleuren, een stapel menu's en een stapel dozen met Simlish voor ‘Cups’ aan de zijkant.

Ik zou zeggen dat dit allemaal een aantal geweldige basisprincipes zijn om je eigen restaurant te starten.

16.Vette goederen spulpakket

Best Restaurant Clutter CC Sets for The Sims 4 – FandomSpot (16)

Bekijk deze CC

Probeert u uw eigen fastfoodrestaurant te starten?

Dit pakket heeftLetterlijk allesU wilt, van decoraties voor de buitenkant van uw gebouw, tot de apparaten en ontwerpen om de binnenkant zo efficiënt te maken als uw plaatselijke fastfood -plek.

Alles is ook basisspel compatibel.Maar als u het Dine Out -pack hebt, wordt deze CC geleverd met een aparte map om het daar ook mee compatibel te maken.

En met deze set krijg je zeventig verschillende items, waaronder fastfoodmenu's, een bakstation, hamburgers in en uit de doos en ventilatieopeningen om boven je kookstations te plaatsen.

Eerlijk gezegd is dit alles wat je nodig hebt om je eigen fastfoodrestaurant te maken.

Het wordt zelfs geleverd met behang, vloeren en elk meubel dat u nodig hebt.Er is ook een waarschuwend ‘vloer is nat’ bord inbegrepen.

Beste restaurant rommel CC Sets voor de Sims 4 - FandomSpot (2024)

FAQs

What is the best restaurant in Sims 4? ›

Sims 4: The Best And Most Unique Restaurants On The Gallery
  • 8 Pumpkin Patch And Restaurant. ...
  • 7 Underwater Restaurant. ...
  • 6 Hawthorne Bistro. ...
  • 5 Lotus Hotel, Spa And Restaurant. ...
  • 4 Penthouse Restaurant. ...
  • 3 Waterfront Restaurant. ...
  • 2 Street Bar And Grill. ...
  • 1 Marina Restaurant And Bar.
Mar 14, 2021

How do you make the best restaurant in Sims 4? ›

Here are some tips on making the five-star dining experience of your Sim's dreams.
  1. Place and Purchase the Restaurant. ...
  2. Secure Funding. ...
  3. Hire Cheap Employees to Start. ...
  4. Evaluate Your Chef's Skills. ...
  5. Observe the Operations. ...
  6. Inspire the Staff! ...
  7. Invest in Advertising. ...
  8. Pay for Training.
Jun 8, 2016

Can you own a restaurant in Sims 4 get to work? ›

If the Get to Work and Cats and Dogs Expansion packs are downloaded, Sims can buy a restaurant, retail store, and vet clinic. Choose "Buy a Restaurant" to move to the next step. From the neighborhood screen, players must choose an available lot for their restaurant.

What is the most profitable business in Sims 4? ›

Some careers can rake in some serious profits once a Sim has climbed the corporate ladder and reached the upper tiers of income. There are plenty of jobs to choose from to make that money. Many players consider the Interstellar Smuggler to be the most profitable career, which earns a whopping $3,717 a day at level ten!

What is the best profit in Sims 4? ›

Sims 4: 10 Best Ways To Make Money (Without Cheats)
  • 3 Fishing.
  • 4 Painting. ...
  • 5 Computer. ...
  • 6 Steal. ...
  • 7 Borrow Money. ...
  • 8 Dig For Collectibles. ...
  • 9 Beachcombing. Beachcombing is an easy way to make some money. ...
  • 10 Performing. One of the ways to earn extra Simoleons is to have a talented Sim perform for others. ...
Jun 24, 2023

What attracts customers to a restaurant? ›

Useful Tips To Attract More Customers To Your Restaurant
  • Promote Yourself on Social Media. Many restaurants have begun promoting themselves on social media. ...
  • Offer Free WiFi. ...
  • Provide Live Music. ...
  • Use Email Marketing. ...
  • Sign up With Online Ordering and Food Delivery Apps. ...
  • Give Away Gift Cards. ...
  • Use Social Media Influencers.

How many chefs can you have in a restaurant Sims 4? ›

You'll be able to hire 2 Chefs (the other Chef Slot can be unlocked through a Restaurant Perk), 1 Host and 3 Waiters (the other 2 waiters also have to be unocked through Restaurant Perks). You'll only have 6 Sims to choose from to hire. Most of them are unskilled and require 7 Simoleons per hour.

How many restaurants can you own in Sims 4? ›

You can own as many restaurants and stores as you want; they're considered owned by the household rather than any specific Sim, so if the family survives your businesses will remain intact. Once you come to the lot, you will be prompted to transfer funds from your household account to your business.

Can you become a famous chef in Sims 4? ›

Additionally, choosing the Master Chef or Master Mixologist Aspiration rewards Simmers with the Essence of Flavor Bonus Trait. There are two outcomes for this Sims 4 Scenario: The Sim becomes a Celebrity Chef, despite the danger. The Sim becomes a Celebrity Mixologist, a safer choice.

How do you become a master chef in Sims 4? ›

Level 4: Master Chef
  1. Reach Level 8 of the Culinary Career.
  2. Achieve Level 5 Gourmet Cooking Skill.
  3. Cook 3 Gourmet Meals at a single event of any kind.
Nov 11, 2017

Can you be your own chef in Sims 4? ›

UPGRADE YOUR KITCHEN WITH THE SIMS 4 HOME CHEF HUSTLE STUFF PACK. Live your cooking dreams and become a masterful home chef! If you want to be a top tier home chef, you need the right tools and work space.

Which Sims 4 world has a restaurant? ›

In The Sims 4: Dine Out, players are given the opportunity to own and manage their very own restaurant. To own a restaurant, players must first purchase it in Live mode using the Cash Register icon, which is similar to buying a Retail Store or a Vet Clinic if they own the Get to Work or Cats and Dogs expansion packs.

What is the most fattening food in Sims 4? ›

The Ultra Fattening Food pack currently only has one Ultra Fattening food, the Billion Calorie Burger. a hamburger that is 1 billion calories (i actually set it to a billion calories). it is capapble of bringing a sim from fat -100 to fat +100.

What is the best kitchen floor in Sims 4? ›

Tile or laminate are best for kitchen floors in case any food or liquid is dropped. Also, kitchens get a lot of foot traffic and so tile or laminate flooring can withstand longer wear and tear. Choose either light or dark flooring to complement your colour scheme.

Is Dine Out Sims 4 worth the money? ›

The Sims 4 Dine Out is a much welcome addition to the game and offers up several ways to play. Players not wanting to run a restaurant are still able to get a lot of enjoyment from this pack. Players wanting to run their own Restaurant will be presented with a challenge that's fun and satisfying to master.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5705

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.