Dus u kunt Windows 7 herstellen (2024)

Er zijn altijd goede redenen om het besturingssysteem te herstellen.Bijvoorbeeld,verwijderenallePersoonlijke informatievan de Windows -computer voordat u deze verkoopt of als de enige mogelijke oplossing voor eenvirusschadelijk in uw browser.Zelfs deprestatievan de computer nadat ik het enkele jaren met het gebruik verloor.DeWindows 7 RestauratieHet wordt gepresenteerd als een goed alternatief om problemen met het Microsoft -besturingssysteem op te lossen, de prestaties te verbeteren en gegevens zeker te verwijderen.We laten je zien hoe het precies wordt gedaan.

Inhoudsopgave

  1. Hoe kan ik Windows 7 herstellen?
  2. Hoe Windows 7 te herstellen zonder gegevens te verliezen
  3. Herstel Windows 7 met een downloadbeheerder
  4. Windows 7 herstellen naar de fabrieksconfiguratie door sin cd

Goedkope webdomeinen

Domeinen zo origineel als uw ideeën.

Noteer uw domein met ion en geniet van de integrale functies die we u te bieden hebben.

Mail inbegrepen

SSL -certificaat

Hulp 24/7

Hoe kan ik Windows 7 herstellen?

Om Windows 7 Factory -configuratie opnieuw te starten en te herstellen, zijn er veel mogelijkheden.De meest succesvolle optie is afhankelijk van het gewenste resultaat.Het Windows -systeem stelt u in staatHerstellen zonder persoonlijke gegevens te verliezen,,Herstel de fabrieksconfiguratieresettenMet de hulp van een downloadmanager.

Bij het herstellen is er de mogelijkheid om alleen systeembestanden te resetten of Windows te herstellen naar eenSysteemherstelpunteerder vastgesteld.Beide opties zijn nuttig als wat u wilt, het herstellen van een eerdere status van het systeem is.Ten slotte kan het systeem ook worden teruggestuurd naar hetzelfde punt waar het wasfabrikanten.Deze laatste optie impliceert echter ook eenVerlies van alle gegevens en programma'svan degenen die niet eerder zijn gebonden.Vervolgens zullen we deze mogelijkheden stap voor stap uitleggen.

Gebruik

Sinds 14 januari 2020 biedt Microsoft niet meer aanOfficiële winkel voor Windows 7, datum waarop technische ondersteuning en beveiligingsupdates niet meer beschikbaar zijn voor het product.Een uitzondering is de professionele betalingsondersteuning voor bedrijven die beschikbaar zijn tot 2023. Als u deze niet wilt inhuren, wordt het aanbevolenWijzig naar een meer huidige Windows -versie.U vindt er gedetailleerde informatie over in het artikel overHet einde van de ondersteuning voor Windows 7.

Hoe Windows 7 te herstellen zonder gegevens te verliezen

Een adequaat herstel van het Windows 7 -besturingssysteem wordt alleen bereikt met éénherstel, Soms is er geen andere keuze dan je toevlucht te nemen.Vaak kwaadaardige software, hardware- of prestatieproblemen, onvermijdelijke totale restauratie.Dit echterHet hoeft niet het verlies van belangrijke gegevens te betekenen.In dat geval, met die van jouWindows -back -uptoolZe kunnen eenvoudig zorgen voor een persoonlijk systeem en bestanden.

Ideaal zou zijn om te doenBack -ups regelmatigOm de gewenste gegevensverzekering te hebben en het besturingssysteem op elk gewenst moment opnieuw te activeren.De restauratie met dit back -uptool wordt uitgevoerd zoals beschreven, hieronder:

  1. In hetControlepaneelDe optie "Beveiliging" bevindt zich.Klik op "Back -up" en vervolgens in "Back -up maken".
  2. Selecteer het apparaat waarvoor een back -up en bestanden moeten worden gekopieerd, moet worden gemaakt.

Nu maakt Windows 7 een automatische terugkopie van de geselecteerde bestanden.Als u in geval van nood het systeem moet herstellen,U kunt te allen tijde toevlucht nemen tot deze kopieën.Om dit te doen, kunt u de volgende indicaties volgen:

  1. KiezenHet type systeemherstelen het exacte punt dat u wilt herstarten.
  2. Zodra het opnieuw is gestart, krijgt u opnieuw toegang tot het bedieningspaneel waar u uw back -up vindt in "back -up en restauratie".
  3. Nu door "Herstel mijn bestanden "U kunt alle documentenback -ups herstellen.

Een andere manier om gegevens op te slaan is makenHandmatige back -upkopieën op externe harde schijvenOUSB -herinneringen.

Herstel Windows 7 met een downloadbeheerder

Hoewel het gereedschapMedia Creation Tool de WindowsHiermee kunt u het besturingssysteem herstellen, er moet rekening mee worden gehouden dat alleen de versies voor Windows 10 en Windows 8.1 momenteel beschikbaar zijn.Als Windows 7 moet worden hersteld, is het noodzakelijk om een ​​downloadbeheerder te hebben die werkt als de applicatieISO-Downloader de Windows.Hoewel het programma niet is ontwikkeld door Microsoft, gebruikt het deOfficiële gelicentieerde lozingenvan dit.Met behulp van deze tool kunt u een kopie van Windows 7 maken die om over te dragen naar een gegevensondersteuning of te spelen met behulp van een virtualbox -installatie.

Advies

Als u Windows 10 of 8 wilt downloaden, kunt u de gemiddelde tool Windows Creation Tool gebruiken.Als Windows 7 -gebruiker kunt u ook gratis naar Windows 10 wijzigen.Met de meest actuele versies van het besturingssysteem is het veel eenvoudiger om de fabrieksconfiguratie te herstellen, ongeacht ofSE herstelt Windows 10OWindows 8.

Indicaties om te herstellen met de ISO-Downloader-toepassing:

  1. Installeer de Windows ISO-Downloader-app.
  2. Selecteer de gewenste versie van het besturingssysteem waarvan het ISO -bestand moet worden gedownload op de hoofdpagina van Microsoft.
  3. Alleen ontladingsverbindingen worden gemaakt voor versies van 32 en 64 bits.
  4. Start de download.
  5. Houd er rekening mee dat u voor gebruik een licentie moet hebben omdat de download legaal wordt uitgevoerd via Microsoft.

Met het Windows 7 ISO -bestand kunt u echter niets doen.Om Windows 7 te herstellen, moet u het programma downloaden en installerenWindows 7 USB/DVD Download Tool.Nu heb je alles wat je nodig hebt om een ​​installatie-/restauratiemedium voor Windows 7 te maken. Ga verder zoals hieronder beschreven:

  1. Open het programmaWindows 7 USB/DVD Download Tool.
  2. Vervolgens kunt u het bovenstaande ISO -bestand selecteren en op "Doorgaan" klikken.
  3. Selecteer nu het medium waarin u het ISO -bestand wilt opslaan.Klik "USB-apparaat"O"DVD”.
  4. Sluit het apparaat aan dat overeenkomt met het apparaat en bevestig door te klikken op "Start kopiëren”.
  5. Het apparaat wordt een starterherstel, betekent dat u verbinding maakt of invoer voordat u de computer inschakelt.Bij het starten ervan, nu kan hetToegang tot de Windows 7 -versiebeschikbaar in het midden en voer deSysteemherstel.Dit is vooral handig als het besturingssysteem zo beschadigd is dat u niet eens Windows vanuit de harde schijf kunt starten.

Advies

U vindt gedetailleerde aanwijzingen om een ​​startmedium te maken in ons artikel over het maken van een opstartbare USB.

Windows 7 herstellen naar de fabrieksconfiguratie door sin cd

Als je niet deInstallatie -cdOriginele Windows 7, u kunt eenvoudig opnieuw opstarten zoals hieronder beschreven, vanuit een beschikbaar gegevensmedium:

  1. Open aan het begin van de computer het startmenu.Afhankelijk van het type computer of de BIOS -versie kan worden gedaan met de [F8], [SUPR] of [ESC] -toetsen.
  2. Selecteer in de startopties de dvd/cd -eenheid waarin het gegevensmedium zich bevindt.
  3. Windows herstellen volledig na de instructies van de installatie -cd.
  4. De installatie kan enige tijd meegaan.

Als er een isWindows 7 -installatie opgeslagen door de fabrikant, u kunt de fabrieksaanpassing herstellen volgens deze instructies en zonder CD.

  1. Selecteer de categorie "in het bedieningspaneel"Beveiligingssysteem”.
  2. In "Back -up- en restauratiekopieën"je zult vinden"Herstel het systeem- of apparatuurconfiguratie”Klik "Geavanceerde herstelmethoden”.
  3. Klik nu op "Herstel het besturingssysteem in vooraf bepaalde waarden voor de fabriek”.
  4. Herstel de computer zoals aangegeven in de instructies.

Gebruik

Bij het herstellen van Windows 7 naar vooraf bepaalde waarden in de fabriekAl uw persoonlijke gegevens zijn verloren.

Deze methode werkt niet als het punt "niet verschijnt"Herstel het besturingssysteem in vooraf bepaalde waarden voor de fabriek”In dit geval en alternatief kan de restauratie worden uitgevoerd in deHerstelmodus.Hiervoor moeten deze stappen worden gevolgd:

  1. Herstel in de herstelmodus: bij het opnieuw opstarten van de computer ontvangt u informatie over hoe u naar deze modus kunt komen in de onderste marge van het scherm.Gewoonlijk knijpen ze een F -sleutel uit zoals [F11] of [F9], of in het geval van laptops, in combinatie met de [FN] -sleutel.
  2. Selecteer vervolgens de optie "In herstelmodus"Herstel"Met de cursor.
  3. Klik nu op "Doorgaan", Bevestig opnieuw met"DoorgaanEn verwijder, gezien de behuizing, het toetsenbord en de muis.
  4. Dan begint de restauratie tot aanpassing van de fabriek.
  • Instelling
  • ramen
  • Tutorials

Vergelijkbare artikelen

Así puedes restaurar Windows 7 (1)

Windows 7 -productsleutel: waar en hoe is het

  • Instelling

Soms is het onvermijdelijk om Windows opnieuw te moeten installeren, hetzij om prestatieredenen of omdat de computer is besmet door kwaadaardige software.Bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem moet u de productsleutel introduceren.Vervolgens laten we u zien hoe en waar u de Windows 7 -productsleutel kunt vinden.

Windows 7 -productsleutel: waar en hoe is het
Dus u kunt Windows 7 herstellen (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Velia Krajcik

Last Updated:

Views: 5853

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Velia Krajcik

Birthday: 1996-07-27

Address: 520 Balistreri Mount, South Armand, OR 60528

Phone: +466880739437

Job: Future Retail Associate

Hobby: Polo, Scouting, Worldbuilding, Cosplaying, Photography, Rowing, Nordic skating

Introduction: My name is Velia Krajcik, I am a handsome, clean, lucky, gleaming, magnificent, proud, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.