Hoe installeer ik Windows zonder CD of USB? - GoeroeComputerist (2024)

Mijn naam is Javier en ik ben een technologieblogger. Het maakt niet uit of je geen CD of USB hebt om Windows te installeren, hier laat ik je zien hoe je dat moet doen.

INDEX VAN INHOUD

  • 1 Hoe installeer ik Windows zonder CD of USB?
  • 2 Hoe installeer ik Windows 10 zonder dvd of USB? 100% betrouwbaar en…
  • 3 Tutorial Installeer elk Windows zonder USB-GEHEUGEN of DVD /
  • 4 Hoe installeer ik Windows zonder USB of CD?
  • 5 Hoe formatteer en installeer ik Windows 10 zonder CD of USB?
  • 6 Hoe installeer ik Windows zonder installatie-cd?
  • 7 Hoe Windows 10 opnieuw installeren zonder bestanden of programma's te verliezen 2021?
  • 8 Hoe formatteer ik een Windows 7-pc zonder cd of USB?
  • 9 Gerelateerde vragen
    • 9.1 Hoe kan ik Windows installeren zonder dat ik een CD of USB nodig heb?
    • 9.2 Is er een methode om Windows te installeren zonder dat je een CD of USB hebt?
    • 9.3 Wat kan ik doen als ik geen CD of USB heb om Windows te installeren?

Hoe installeer ik Windows zonder CD of USB?

Om Windows te installeren zonder cd of USB, hebt u toegang nodig tot een virtuele machine of een computer waarop Windows al is geïnstalleerd. Download vervolgens de Windows ISO van de Microsoft-website en sla deze op in een map op uw harde schijf. Open vervolgens de ISO-map en klik met de rechtermuisknop op het bestand “setup.exe” om het als beheerder uit te voeren. Selecteer op het installatiescherm de optie “Windows installeren op een virtueel station” en volg de instructies om de installatie te voltooien.

Hoe installeer ik Windows 10 zonder dvd of USB? 100% betrouwbaar en…

Tutorial Installeer elk Windows zonder USB-GEHEUGEN of DVD /

Hoe installeer ik Windows zonder USB of CD?

Er zijn verschillende manieren om Windows te installeren zonder gebruik te maken van een USB of CD. Een van de gemakkelijkste manieren is om een ​​virtuele schijf te gebruiken. Virtuele schijven zijn software-geëmuleerde harde schijven. Dit betekent dat ze het gedrag van een echte harde schijf kunnen simuleren, maar niet op een fysieke harde schijf worden opgeslagen. In plaats daarvan worden ze opgeslagen in een bestand op uw harde schijf.

Een andere manier om Windows te installeren zonder USB of CD is via het netwerk. Als u toegang heeft tot een netwerk, kunt u Windows daarover installeren. Hiervoor heeft u het Windows-installatiebestand en een installatieserver nodig. De installatieserver is een computer die verantwoordelijk is voor het hosten van het Windows-installatiebestand en het leveren ervan aan computers die daarom vragen.

Om Windows via het netwerk te installeren, moet u eerst de installatieserver configureren. Vervolgens dient u de computer op te starten waarmee u Windows wilt installeren. Vervolgens moet u Windows Verkenner openen en naar de installatieserver navigeren. Ten slotte moet u de instructies op het scherm volgen om Windows op uw computer te installeren.

Hoe formatteer en installeer ik Windows 10 zonder CD of USB?

Om Windows 10 te formatteren en te installeren zonder CD of USB, moet je een paar stappen volgen. Allereerst moet u de Windows 10 ISO downloaden van de officiële Microsoft-website. Vervolgens moet je de ISO op een dvd of pendrive branden met een gratis programma zoals Rufus. Zodra u de opstartbare dvd of pendrive hebt, moet u de pc opnieuw opstarten en het BIOS openen om de opstartvolgorde te wijzigen en aan te geven dat u vanaf de dvd of pendrive wilt opstarten. Vervolgens moet u de stappen van het Windows 10-installatieprogramma volgen en, als het zover is, aangeven dat u een schone installatie wilt doen, dat wil zeggen de harde schijf formatteren.

Hoe installeer ik Windows zonder installatie-cd?

Windows installeren zonder installatie-cd is mogelijk, maar vereist het downloaden van een Windows-installatiebestand en het branden van dat bestand op een USB-schijf of dvd. Er is ook een geldige Windows-productsleutel vereist om de installatie te voltooien. Als u geen productsleutel heeft, kunt u er een aanschaffen in de Microsoft Store.

Zodra u het Windows-installatiebestand en een geldige productsleutel heeft, volgt u de onderstaande stappen om een ​​schone installatie van Windows uit te voeren:

1. Plaats de USB-schijf of dvd in de computer.

2. Open het startmenu en zoek naar “Computer”. Klik met de rechtermuisknop op 'Computer' en selecteer 'Eigenschappen'.

3. Klik in het venster “Eigenschappen” op “Geavanceerde systeeminstellingen”.

4. Klik in het venster “Geavanceerde instellingen” op “Let op de volgende harde schijffout”. Hiermee kunt u het USB-station of de dvd selecteren als opstartmedium voor de Windows-installatie.

5. Ga naar “Start” en klik vervolgens op “Uitvoeren”.

6. Typ in het venster “Uitvoeren” “compmgmt.msc” en klik op “OK”.

7. Klik in het venster “Schijfbeheer” met de rechtermuisknop op de USB-schijf of dvd en selecteer “Formatteren”.

8. Klik op “Ja” om het formatteren te bevestigen.

9. Zodra het formatteringsproces is voltooid, sluit u het venster “Schijfbeheer”.

10. Open het USB- of dvd-station en kopieer het Windows-installatiebestand ernaartoe.

11. Werp de USB-schijf of dvd uit en plaats deze opnieuw in de computer.

12. Start de computer opnieuw op en druk op de “F2”-toets om het BIOS te openen.

13. Zorg ervoor dat in het BIOS de optie “Boot Order” zo is ingesteld dat het USB-station of de dvd zich vóór de harde schijf bevindt.

14. Sla de wijzigingen op en start uw computer opnieuw op.

15. Wanneer het Windows-installatiemenu verschijnt, selecteert u de optie “Nu installeren”.

16. Accepteer de voorwaarden van de licentieovereenkomst en klik op 'Volgende'.

17. Selecteer “Aangepast: Alleen Windows installeren (geavanceerd)” en klik op “Volgende”.

18. Selecteer de harde schijf waarop u Windows wilt installeren en klik op 'Volgende'.

19. Klik op “Nu installeren” om het installatieproces te starten.

20. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Hoe Windows 10 opnieuw installeren zonder bestanden of programma's te verliezen 2021?

Volg deze stappen om Windows 10 opnieuw te installeren zonder bestanden of programma's te verliezen:

1. Maak een back-up van uw belangrijke bestanden en gegevens. Hiervoor kunt u een externe harde schijf of USB-stick gebruiken. Zorg ervoor dat de back-up compleet en up-to-date is.

2. Maak een back-up van uw instellingen en voorkeuren. U kunt de Windows Backup and Restore-tool gebruiken om een ​​back-up van uw instellingen te maken. U kunt uw instellingen en voorkeuren ook handmatig exporteren.

3. Verwijder alle programma's die u niet opnieuw wilt installeren. Dit bespaart u tijd en schijfruimte bij het opnieuw installeren van Windows 10.

4. Download en installeer de nieuwste versie van Windows 10. U kunt Windows 10 downloaden van de website van Microsoft.

5. Start uw pc opnieuw op en begin met de installatie van Windows 10. Volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

6. Herstel uw bestanden en gegevens vanaf een back-up. Gebruik de Windows Backup and Restore-tool om uw bestanden en gegevens te herstellen.

7. Synchroniseer uw instellingen en voorkeuren opnieuw. Gebruik de Windows Backup and Restore-tool om uw instellingen en voorkeuren te herstellen. U kunt uw instellingen en voorkeuren ook handmatig importeren.

8. Installeer uw programma's opnieuw. Download en installeer uw favoriete programma's opnieuw.

Hoe formatteer ik een Windows 7-pc zonder cd of USB?

Er zijn verschillende manieren om een ​​Windows 7-pc te formatteren zonder cd of USB. Eén daarvan is het gebruik van de functie Systeemherstel van Windows 7. Met deze functie kunnen gebruikers het systeem naar een eerdere staat herstellen, waarbij alle bestanden en programma's worden verwijderd die na de geselecteerde datum zijn geïnstalleerd. Een andere manier om een ​​pc te formatteren zonder cd of USB is door de opdracht DISM te gebruiken. Deze opdracht wordt gebruikt om beschadigde afbeeldingen van Windows 7 te repareren. Het kan ook worden gebruikt om de harde schijf te wissen en te formatteren.

¿Cómo Instalar Windows Sin CD Ni USB? - GuruComputista (1)

Gerelateerde Vragen

Hoe kan ik Windows installeren zonder dat ik een cd of USB nodig heb?

Er zijn verschillende methoden om Windows te installeren zonder dat u een cd of USB nodig hebt. Een daarvan is het downloaden van de Windows ISO-image van de officiële Microsoft-website en deze op een externe harde schijf of USB-flashdrive branden. Een andere methode is om een ​​tool voor het maken van installatiemedia van derden, zoals Rufus, te gebruiken om de Windows ISO-image op een USB-flashstation te branden.

Is er een methode om Windows te installeren zonder dat je een cd of USB hebt?

Wat kan ik doen als ik geen cd of USB heb om Windows te installeren?

Er zijn verschillende manieren om Windows te installeren zonder cd of USB. De eerste is het gebruik van een externe harde schijf. De tweede is om het Windows ISO-bestand van de Microsoft-website te downloaden en een programma als Rufus te gebruiken om het op een schijf te branden. De derde is het gebruik van een USB-flashstation.

Hoe installeer ik Windows zonder CD of USB? - GoeroeComputerist (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 5855

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.