Hoe je Instagram invoert van Facebook ▷ ➡️ truc ▷ ➡️ (2024)

Wist je dat je nu je Instagram -account van je Facebook -account kunt invoeren?Deze sociale netwerktool heeft onlangs de optie toegevoegd om uw Instagram -account en die van Facebook te verbinden, waardoor gebruikers automatisch kunnen inloggen op hun Instagram -account vanuit hun Facebook -account.Dit bespaart niet alleen de tijd, maar stelt gebruikers ook in staat om gemakkelijker met elkaar te verbinden.In dit artikel zullen we bespreken hoe we Instagram van Facebook kunnen invoeren: met een gedetailleerde stap voor stap hoe het te doen en de twee hoofdmethoden om Instagram in te gaan.

1. Hoe toegang te krijgen tot Instagram van Facebook?

  • Voert zijn Facebook -applicatie -configuratie in

Om Instagram van Facebook in te voeren, moet u eerst inloggen op uw Facebook -account.Druk vervolgens op de pijl naar beneden om het menu Voorkeuren aan de linkerkant van het scherm te openen.Van daaruit hebt u toegang tot de configuratietoepassing.Dit is een essentieel hulpmiddel om toegang te krijgen tot Instagram van Facebook.

  • Controleer uw gekoppelde applicaties

In het configuratiemenu is er een sectie met gekoppelde toepassingen.Eenmaal op de lijst, zoek naar Instagram en selecteer de optie Connect.Dit verbindt uw Instagram -account met uw Facebook -account.Nu wordt alle inhoud op uw Instagram -account gedeeld met uw volgers op Facebook.

  • Een bericht afmaken

Nadat u uw Instagram -account met uw Facebook -account hebt aangesloten, is het tijd om een ​​publicatie te maken.Dit kan worden gedaan vanuit zijn Instagram -applicatie of de Facebook -applicatie.Een van de twee applicaties geeft u de optie om het bericht tegelijkertijd op beide websites te delen.Dit zorgt ervoor dat hun volgers hun inhoud tegelijkertijd van beide platforms verkrijgen.

2. Stappen om Instagram van Facebook in te voeren

Eerst moet u de browser openen.U kunt een van de belangrijkste browsers zoals Chrome, Firefox, Safari en Internet Explorer gebruiken.Als u Facebook gebruikt om in te loggen, moet u de sessie op uw Facebook -account vanaf de browser starten.Als u nog steeds geen account heeft, kunt u de Facebook -website eenvoudig registreren.

Nadat u bent ingelogd op Facebook, gaat u naar de configuratie van uw account.Hier vindt u een sectie om verbinding te maken met Instagram.Om uw Facebook -account te verbinden met Instagram, hoeft u alleen op de knop "Verbinden" te klikken.Simpele waarheid?Als u dit gedeelte niet vindt, moet u mogelijk uw Facebook -account bijwerken.

U bent misschien geïnteresseerd: hoe u een Instagram -account tijdelijk deactiveert?

Nadat de accounts zijn aangesloten, is het tijd om Instagram te gaan gebruiken.Ga eenvoudig naar de officiële Instagram -website, zoek het vak met het invoeren en invoeren van uw gebruiker en wachtwoord.Klaar, je maakt al deel uit van de Instagram -gemeenschap!Vergeet niet dat als uw Facebook -account is verbonden met Instagram, u ook uw Facebook -account kunt gebruiken om met één klik in te voeren.

3. De voordelen van het verbinden van Facebook met Instagram

Verbind Facebook met Instagram biedt talloze voordelen voor zowel accountbeheerders als gebruikers.Vervolgens belichten we 3 belangrijkste voordelen.

1. Administratieve tools:Door Instagram aan te sluiten met Facebook stelt gebruikers in staat om de bronnen van hun accounts beter te beheersen, omdat u tegelijkertijd inhoud, opmerkingen en statistieken kunt delen.Deze tools bieden de mogelijkheid om dieper te navigeren in de processen en contentstrategieën die de accounts bieden om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen.

2. Alternatief om inhoud te delen:Deze integratie tussen Instagram en Facebook stelt de gebruiker in staat om inhoud van Instagram naar Facebook te delen (foto's, verhalen, video's, publicaties, enz.) Zonder de typografie of een ander element van het ene platform naar het andere te hoeven wijzigen.

3. Statistische zichtbaarheid:Nadat ze Instagram met Facebook hebben aangesloten, kunnen gebruikers een bredere visie zien op de resultaten van beide accounts, zonder twee afzonderlijke accounts te hoeven maken.Maatregelen zoals reikwijdte, likes en interactie met inhoud die overeenkomt met beide platforms, waardoor de gebruiker volledige informatie over de effectiviteit van hun accountstrategieën vergemakkelijkt.

4. Is Facebook verbonden met Instagram?

Hoe verbinding te maken met Facebook met Instagram?

Facebook en Instagram behoren tot dezelfde groep bedrijven, dus het verbinden van de twee accounts is relatief eenvoudig.Dit voorkomt dat u twee keer dezelfde publicatie moet publiceren of uren besteedt aan het proberen om precies hetzelfde resultaat te verkrijgen in beide kanalen.Aan de andere kant zijn er enkele nadelen, maar er zijn ook hulpmiddelen om misverstanden met deze verbinding te voorkomen.

  • Eerst moet u Facebook- en Instagram -accounts laten maken.
  • Nadat u uw accounts klaar hebt, verbindt u ze eenvoudigweg een volgers van uw Facebook -pagina van uw Instagram -account.
  • U moet de verbinding accepteren om beide accounts te verbinden.
  • Nadat u een bevestigingsmail ontvangt, worden de twee accounts aangesloten.
Je bent misschien geïnteresseerd: hoe je producten op Instagram kunt sponsoren

Tijdens de verbinding kunt u ook opties configureren, zoals het toestaan ​​van Facebook om de inhoud van Instagram te uploaden voor uw eigen nieuwsvenster, zoals het zou gebeuren als u Instagram rechtstreeks zou gebruiken.Dit biedt zichtbaarheid aan uw inhoud, maar soms is het een beetje verwarrend voor gebruikers, vooral als u zeer verschillende publicaties op Facebook hebt dan op Instagram.Als u bijvoorbeeld een Instagram -verslag van schoonheidsfotografie en een Facebook -pagina van recht hebt, is dit misschien geen goed idee om beide te verbinden.Dus voorkomt u dat uw gebruikers verwarring voelen over de mix van problemen die aan uw accounts zijn gekoppeld.

Facebook biedt een nuttig hulpmiddel om de problemen van de verbinding tussen Instagram en Facebook op te lossen.U hebt toegang tot het configuratie -gedeelte van beide accounts om elk de berichten rechtstreeks te publiceren, zodat uw berichten duidelijker zijn voor uw publiek.

5. Protip: update uw accounts in een enkele stap!

Het bijwerken van uw accounts is eenvoudiger dan u zich voorstelt!

Tot op heden werden veel mensen gedwongen om tijd en moeite te investeren om de gegevens van hun accounts bij te werken.Registreer in alle services, download elke applicatie, vul elk veld in een formulier in ... dit is voorbij.

U kunt nu de nieuwste technologie gebruiken om al uw informatie onmiddellijk te besturen en van hoofdpijn af te komen.Hier zullen we de volgende stappen uitleggen om dit zonder problemen te doen:

  • Verlies in de dienst in kwestie.
  • Voer het gedeelte "Updateaccounts" in.
  • Klik op de knop"auto update".
  • Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  • Bevestig om de update te autoriseren.

Dit kan voor al uw accounts worden gedaan zonder de stappen voor elk te hoeven herhalen.Nu kunt u zich wijden aan wat er echt toe doet!Bovendien zijn er tal van voordelen, zoals het niet vergeten van het wachtwoord voor een service of niet uw e -mailaccount voor alle sites moeten onthouden.

Je bent misschien geïnteresseerd: hoe je echte volgers hebt op Instagram

U kunt ook deelnemen aan al uw bestaande accounts met de update en een plan opstellen om de informatie periodiek te verlengen, waardoor u geen enkele kans op onjuiste informatie mist.Werk al uw accounts in één stap bij!

6. Welke apparaten heb je toegang tot Instagram van Facebook?

Instagram -toegang vanaf Facebook

Het is belangrijk om te bedenken dat Facebook nu de Instagram -applicatie in zijn netwerk heeft geïntegreerd en het is mogelijk om deze te openen vanaf de website of de Facebook -applicatie.Dit is een zeer nuttig hulpmiddel voor degenen die beide sociale netwerken gebruiken.Hieronder staan ​​de apparaten waarin Instagram toegankelijk is vanaf Facebook:

  • Desktopcomputers: Facebook kan worden geopend in de meeste webbrowsers, zoals Chrome, Firefox en Microsoft Edge.Als u toegang krijgt tot een bureaublad, is de toegang van CyberNetic.Daarom kunt u verbinding maken met Instagram vanuit dezelfde Facebook -applicatie.
  • Tabletten: het is belangrijk om te onthouden dat Facebook is geoptimaliseerd voor gebruik in tablets.Dit betekent dat u dezelfde weergave kunt zien als met een desktopcomputer.Net als in desktopcomputers is Instagram toegankelijk via dezelfde Facebook -applicatie.
  • Smartphones: Facebook heeft de applicatie voor smartphones geoptimaliseerd.Dit betekent dat dezelfde weergave zal worden gezien als met een desktopcomputer.Als u toegang hebt vanaf een smartphone, kunt u ook verbinding maken met Instagram vanuit dezelfde Facebook -applicatie.

Het is ook belangrijk op te merken dat er andere manieren zijn om toegang te krijgen tot Instagram van Facebook.Deze tools omvatten de mogelijkheid om Instagram -publicaties met Facebook te delen.Dit is een manier om Instagram -inhoud te delen met Facebook -vrienden.

We hopen dat u nu, dankzij deze informatie, uw sociale netwerken op een meer wendbare en efficiënte manier kunt beheren.Instagram van Facebook betreden is gemakkelijk te rijden en u kunt dit doen wanneer dat nodig is om uw contactgegevens, uw profiel en, in het algemeen, alles wat u wilt publiceren, delen of bewerken, bij te werken.Dus log in en gebruik Instagram om uw zichtbaarheid te verbeteren en contact te maken met uw volgers en vrienden.

Hoe je Instagram invoert van Facebook ▷ ➡️ truc ▷ ➡️ (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6249

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.