Hoe krijg ik gratis volgers op Instagram? (2024)

Verhoog uw community en volgers op Instagram helpen u rechtstreeks te helpen het aantal van uw verkoop en de aanwezigheid van uw merk te verbeteren.

Instagram, het sociale netwerk van fotografie en video's, is de belangrijkste claim van online winkels geworden om hun merkaanwezigheid te verbeteren.

Daarom gaan we vandaag een goede beoordeling geven van hoe we die kostbare volgers kunnen krijgen.Volgers die een Instagram -account maken, kunnen geld verdienen.Ga ervoor!

 1. Waarom zou ik volgers op Instagram krijgen als ik een e -commerce heb?
 2. 8 strategieën om meer volgers op Instagram te krijgen

Test Shopify gratisOm uw online winkel te maken.

Geen creditcard, gemakkelijk en intuïtief.

Waarom zou ik volgers op Instagram krijgen als ik een e -commerce heb?

Instagram is de koningin van sociale netwerken en de gegevens die de impact op merken voor zichzelf spreken:

En na de meest recente doelstudie - Instagram Matrix Company, Facebook en WhatsApp - gebruikt eind 2022 ongeveer 17,6% van de wereldbevolking dagelijks Instagram.

Deze studie meldt ook dat in landen als de Verenigde Staten 73% van de adolescenten zegt dat Instagram de beste manier is om hen te bereiken om hen te informeren over nieuwe producten of promoties.

Bovendien zullen Instagram -gebruikers gemiddeld 30 minuten per dag op het platform doorbrengen in 2023. Het is heel erg het gewicht dat Instagram heeft als hulpmiddel om uw merk te bouwen!

Daarom is het niet aanwezig in dit sociale netwerk, of erger, het slecht hebben van het, een fout die extreem duur kan zijn voor uw e -commerce.En alles begint volgers te krijgen.Daarom zullen we vandaag leren hoe we het moeten doen.

💡 Vergeet niet dat door het beheren van uw sociale netwerken de sleutel is om een ​​zeer goed gedefinieerde merkstrategie te hebben. Hiervoor delen we deze supergids voor uw sociale netwerken!

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (1)

Gratis gids: hoe u kunt profiteren van sociale netwerken om uw producten en diensten te promoten

Ben je al aanwezig bij je bedrijf in de belangrijkste sociale netwerken?Deze kunnen, naast het nuttig zijn om community te creëren en uw branding te verbeteren, u helpen meer te verkopen de beste technieken in dit gratis e -boek!

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (2)

Ontvang de gids hoe u kunt profiteren van sociale netwerken om uw producten en diensten in uw e -mailbox te promoten.

Je bent er bijna: vul dit formulier in en klik op de onderste knop om onmiddellijke toegang te krijgen.

Door uw e -mail te introduceren, geeft u ons uw toestemming om commerciële communicatie en gratis e -mail te ontvangen.U kunt het abonnement annuleren wanneer u wilt.

Bedankt voor het abonneren.Binnenkort ontvangt u gratis advies en middelen.Begin ondertussen uw winkel op te bouwen met de 3 -Day Shopify gratis proefperiode.

8 strategieën om meer volgers op Instagram te krijgen

Met deze tips zult u de aanwezigheid van uw online winkel op Instagram verbeteren en uw community vergroten.Gemeenschap die toekomstige kopers kan worden.Deze tips helpen je om echte volgers, vlees en bloedvolgers, geïnteresseerd in je merk te krijgen.

Waarom is het belangrijk dat ze echt zijn?

❌ Het heeft geen zin om je vriend te vragen volgers te volgen of te kopen.Na een tijdje verlaten deze je, ze zijn geen potentiële klanten, ze zijn niet geïnteresseerd in je merk en ze zullen niet met je communiceren.Je hebt een sociaal netwerk van "Walking Dead" volgers.

✅ Hard werken en kwaliteitsinhoud bieden, volgers zullen alleen komen.Neem nu uw notitieboekje en bewaar deze tips om te weten hoe u meer volgers op Instagram kunt hebben.

1. Bewerk uw profiel

Omdat?Het antwoord is eenvoudig, het is het eerste wat gebruikers zien wanneer u uw Instagram -account bereikt.Een aantrekkelijk profiel krijgt meer volgers dan één zonder beschrijving.Hiervoor is het belangrijk dat u een creatieve aanraking geeft aan uw Instagram -profiel.

Voeg een profielfoto toe.Upload een foto die gebruikers op het eerste gezicht dient om zich te identificeren: het kan het logo van uw bedrijf of de gevel van uw fysieke winkel zijn.Probeer een afbeelding te zijn die u identificeert in elk sociaal netwerk.

Wijzig uw profielnaam.Het ideaal zou zijn om de naam van uw online winkel te plaatsen, maar als u deze wilt versieren, kunt u een bekende hashtag toevoegen die verband houdt met uw bedrijf of het zoekwoord van uw bedrijf.Voorbeeld: bedrijfsnaam → sensei typologie → horloges Instagram -naam → sensei horloges / sensei / sieraden

Edita was daar.Het is het langste deel van uw profiel, waar u meer informatie over uzelf en uw online winkel kunt toevoegen.Het adres, het schema waarin u opent of een motiverende zin.Hier kunt u uw verbeelding gratis toegenomen, uw creativiteit uitschakelen en nieuwe volgers aantrekken naar uw Instagram -profiel.

Creëer actieoproepen.Het is de ruimte die gebruikers zullen zien voordat ze de feed van uw Instagram bereiken.Het is tijd om oproepen naar de actie te genereren en te profiteren van een actie: bezoek uw online winkel, volg u, stuur een bericht of bel u.

2. Gebruik de juiste hashtag

Hashtag of labels zijn een nuttig element om uw Instagram -publicaties te positioneren.Ze stellen gebruikers in staat om u te vinden wanneer ze door hashtags zoeken.Het is ook een zwaard met dubbele rand, want als je er onjuist gebruik van maakt, kan het je schaden in je bericht.

Welke richtlijnen moet u volgen bij het plaatsen van uw hashtag?

Gebruik hashtag gerelateerd aan uw bedrijfJe kunt algemene labels plaatsen, vooral als ze speciale dagen moeten vieren, zoals Valentijnsdag.Het plaatsen van ze in al uw publicaties zal echter tijdelijke likes genereren en u zult profielen bereiken die niet uw potentiële klant zijn.

💡Het ideaal is om door tools te zoeken zoalsDag FinderHashtags gerelateerd aan uw marktniche.

Het is een eenvoudige tool en serveert verschillende talen: u moet alleen het trefwoord introduceren en het platform zal u vertellen wat hashtag wordt aanbevolen voor dat ‘trefwoord’.

Controleer het aantal labelsHet maximale aantal hashtag dat Instagram door publicaties toestaat, is 30. Hoewel u die limiet kunt bereiken, raden we u aan een specifieke selectie op uw inhoud te maken en zo de juiste gebruikers te bereiken.

Bovendien zijn in esthetische termen een paar hashtag -lijnen beter in plaats van een paragraaf die op het eerste gezicht een vlek op de foto lijkt.U kunt in een document de hashtag hebben die u vaak gebruikt om het werk te vergemakkelijken, alleen kopieën en pinnen.

Dat wil zeggen, als uw bedrijf een gebruikelijke hashtag -winkel is, kunnen ze "#healthy, #fit" zijn, enz.Deze labels kunnen altijd bij je foto's passen en als je het hebt over een specifiek onderwerp, zoals een fit recept, kun je hashtag toevoegen zoals #Receta of #Fitfood, enz.

3. Gebruik de juiste filters

Bewerk uw foto's of video's en voeg filters toe voor het publiceren, geeft een esthetisch plus aan uw bericht.Gebruik ze goed, u kunt die die Instagram u aanbiedt of de foto's bewerken voordat u deze uploadt met externe tools.Heeft zo veel invloed op een foto met een filter of zonder?

Dit wordt vermeld door deze marketingtoolgrafiekTrackmavenDit platform heeft een onderzoek gedaan om de relatie te vinden tussen foto's die met filter en zonder filter zijn gepubliceerd.

In de grafiek kunt u zien dat de foto's met filter een groot aantal interacties hebben verkregen met betrekking tot de weinig gebruikstijd.Bijna hetzelfde bereik bereikt als een foto zonder filter en met meer gebruikstijd.

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (3)

De grafiek vertelt u ook dat het ‘Mayfair’ -filter degene is die de meeste interacties genereert.

👉🏻 Dit is echter een bepaald geval, het ideaal is dat u uw publicaties onderzoekt en ziet hoe uw publiek op uw filters reageert en de meeste interacties verbetert.

👉🏻 Het gebruik van vergelijkbare filters zal ook een hom*ogene Instagram -feed creëren, aangenamer in de eerste indruk.

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (4)

Gratis gids: hoe u kunt profiteren van sociale netwerken om uw producten en diensten te promoten

Ben je al aanwezig bij je bedrijf in de belangrijkste sociale netwerken?Deze kunnen, naast het nuttig zijn om community te creëren en uw branding te verbeteren, u helpen meer te verkopen de beste technieken in dit gratis e -boek!

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (5)

Ontvang de gids hoe u kunt profiteren van sociale netwerken om uw producten en diensten in uw e -mailbox te promoten.

Je bent er bijna: vul dit formulier in en klik op de onderste knop om onmiddellijke toegang te krijgen.

Door uw e -mail te introduceren, geeft u ons uw toestemming om commerciële communicatie en gratis e -mail te ontvangen.U kunt het abonnement annuleren wanneer u wilt.

Bedankt voor het abonneren.Binnenkort ontvangt u gratis advies en middelen.Begin ondertussen uw winkel op te bouwen met de 3 -Day Shopify gratis proefperiode.

4. Publiceer in de beste uren

Gebruik een tool voor netwerkbeheer om te weten welke de beste uren zijn om uw bericht te publiceren.

Dit zal u helpen meer interacties te genereren en te profiteren van uw concurrentie.U kunt bijvoorbeeld de optimalisatie -tool gebruiken voorIconosquare, met een gratis test.

U kunt ook metricool gebruiken, wat je gratis vertelt welke uren optimaal zijn om te publiceren.

In deze afbeelding van Iconosquare laten de Big Gray -cirkels je zien wanneer je community heeft omgegaan, dat wil zeggen wanneer je aanbeveelt publiceren.Zwarte cirkels geven de uren aan waarin het het meest wordt gepubliceerd op sociale netwerken.

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (6)

Op het metrische platform is het vergelijkbaar, de uren met donkere kleuren geven aan wanneer je community actiever is en het beter is om te publiceren.

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (7)

Met deze tools profiteer je van je concurrenten gemakkelijk en je kunt het in minder dan een minuut controleren.Bovendien kunt u ook uw bericht programmeren, zodat u tijd kunt besteden aan andere taken.

5. Krijg volgers op Instagram van uw concurrentie

Door uw concurrenten te repareren, kunt u worden verbeterd.U kunt leren van uw mislukkingen, ideeën uit uw publicaties nemen of uw volgers benaderen om deel uit te maken van uw gemeenschap.

Hoe krijg je volgers van je concurrenten?Een van de gebruikelijke strategieën is om die gebruikers te leren dat uw account bestaat, zoals het experiment dat ik in de praktijk breng.

Wat was het?Ik nam deze drie richtlijnen met gebruikers die de concurrentie volgden:

 1. Volg uw Instagram -account.
 2. Zoals uw publicaties.
 3. Reageer je foto's de video's.

Het experiment dat ik heb aangetoond dat dit werkt.Eerst volgde ik 100 van deze competitievolgers.Toen volgde ik nog eens 100 en hield ook van zijn foto's.Uiteindelijk volgde ik nog eens 100 en liet reacties op foto's achter.Resultaten?

 • Volgers: 14% Followback.
 • Volgers + ik hou van: 22% followback.
 • Volgers + ik hou van + commentaar: 34% followback.

Als je weet dat je bestaat, is het voor hen gemakkelijker om je te bereiken.Dit is een manier om echte volgers te krijgen, omdat je concurrentie is gewijd aan dezelfde marktniche als jij.Nu is het de jouwe laten blijven door middel van je inhoud.

Leer sociale netwerken te gebruiken om uw e -commerce te verbeteren

➡️In deze gids heb je alle informatie die je nodig hebt⬅️

6. Contacta Con -beïnvloeders

Een van de manieren om uw producten zichtbaarheid te geven en uw aantal volgers te vergroten, is om samen te werken met uitstekende beïnvloeders of micro -influencers die gerelateerd zijn aan uw marktniche.

Over het algemeen zijn deze opties niet gratis, ze hebben meestal extra kosten voor u.Het is misschien geen geld, of althans niet de directe betaling van een bedrag voor een marketingactie, maar een percentage van winst voor influencer ten opzichte van de resultaten.

Mogelijk heeft u kosten in producten voor uw merk.En zal zeker een tijdskosten hebben.Maar op Instagram hebben beïnvloeders die u ondersteunen en veel.Dus welke acties kun je met hen uitvoeren?

 • Geef ze uw product en maak een recensie.

Van de twee opties is de economische manier om uw product te promoten, omdat u alleen de kosten ervan aanneemt.

U geeft het product om een ​​positieve beoordeling te maken als uw product het verdient.

Er zullen sommigen zijn die u niet de negatieve aspecten vertellen, maar dit is ook belangrijk: weten wat u kunt verbeteren zal u helpen een beter product te verkopen.

 • Associëren met een beïnvloeder in uw segment.

Een goed idee is om uw merk te associëren met een erkende beïnvloeder van het segment dat uw product raakt.Dat wil zeggen, als je sportschoenen verkoopt, zoek dan een atleet.

Als u integendeel machines of koffieartikelen verkoopt, zoek dan naar een chef -kok of chef -kok die in uw land of regio wordt herkend.

Het hoeft niet de Mega Chef te zijn.Maar het zou een gezinsgezicht moeten zijn voor uw doelgroep.Een gezicht dat uw potentiële kopers gewend zijn te zien en dat vooral een gezicht is dat ze vertrouwen.

En hoe heb je geassocieerd?Omdat de meest gebruikelijke manier is om u een percentage van de commissie over verkoop te bieden dat naar uw e -commerce kan worden verwezen.

Dit formulier zal u ook het extra voordeel opleveren dat - terwijl de beïnvloeder zijn IG gebruikt om u te promoten - het ook verkeer voor dit sociale netwerk zal wijken op uw profiel daarin.Waardoor je aantal volgers wordt verhoogd.

 • Zoek een alliantie met micro-influencer.

Vaak staan ​​degenen die beginnen in de wereld van sociale netwerken zoals beïnvloeders, super open voor zakelijke vormen die niet noodzakelijkerwijs vereisen dat het merk voor sponsoring betalen.

We vertellen u niet dat het gratis zal zijn, maar het is heel goed mogelijk dat een micro-influencer accepteert dat hij deel uitmaakt van een verwijzingsmarketingcampagne, een link naar uw kortingsproduct doorbrengt voor zijn IG-profiel aan zijn community.

En hoewel het lijkt dat één account bij weinig volgers niet winstgevend is, wil ik u vertellen dat profielen met 1.000 of 2.000 volgers verkoop kunnen genereren, als het publiek dat zij hebben goed is gesegmenteerd.

In dit voorbeeld maakt de Djmariio YouTuber een foto met een Audi Car Model en ook naar het merk.

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (8)

In dit andere geval is de startup voor mannenVrijgezel gebruikte de techniek van de beïnvloedersOm verkeer naar uw website aan te trekken en uw producten te markeren.

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (9)

De resultaten waren een opmerkelijke toename van het verkeer op haar website om het tot het uiterste te brengen en een server te laten dalen.

¿Cómo conseguir seguidores gratis en Instagram? (10)

Zoals je kunt zien, is het een tactiek die werkt.Maar zoals elke andere, moet je een eerdere studie uitvoeren.Uw doel is om de ideale influencer voor uw producten te vinden, die het op natuurlijke wijze doet en geen commerciële verkoop lijkt.

 1. Maak een lijst met mogelijke beïnvloeders die tot uw marktniche behoren.Als u bijvoorbeeld sportkleding verkoopt, moet u zoeken naar beïnvloeders die eraan zijn toegewijd: semi -professionele of professionele atleten, degenen die een gezond leven hebben, enz.
 2. Kies een beïnvloeder met een minimum aan volgers.Het gebruikelijke is om het minimum in ongeveer 20.000 volgers te plaatsen, je weet dat het al een gevestigde gemeenschap heeft en dat het nuttig is om ermee te werken.We raden u ook aan de interacties te zien die u krijgt.Als je 20.000 volgers hebt, maar je voorkeuren bereiken geen 100, er gebeurt iets, je hebt misschien volgers gekocht.

Zodra de acties met beïnvloeders zijn uitgevoerd, bekijkt u de verkregen resultaten en analyseert u of het de moeite waard is om ermee te werken of te veranderen.

7. Kracht uw gemeenschap

Ondanks dat het een oude, "mond tot mond" is, bestaat ook in de digitale wereld.Als uw volgers zien dat ze met u communiceren en deelnemen aan uw bericht, maar u de reactie niet retourneert, zullen ze moe worden en stoppen met u te volgen.

⚠️ Dit zal een slechte reputatie voor u en uw bedrijf creëren.Hoe krijg ik die trouw van uw gemeenschap?

✅ Beantwoord de privéberichten van Instagram, op de opmerkingen die gebruikers maken, beantwoorden uw twijfels, geef u zoals, enz.Dit zal uw trouw aan uw profiel verbeteren en meer volgers aantrekken. "

8. Neem uw kopers mee naar uw Instagram -profiel

Uw kopers zijn de eerste kandidaten die uw volgers worden.Soms wordt de gelegenheid niet aangegaan.Wat kunt u doen om het te krijgen?

✅ Laat uw Instagram -account verschijnen in uw zakelijke communicatie.Wanneer de gebruiker de e -mail ontvangt dat de bestelling is bevestigd, voegt u uw handtekening toe aan de link naar uw Instagram -account.

✅ Vergeet niet om links naar uw sociale netwerken te plaatsen vanuit uw online winkel.

✅ Bevat uw Instagram -account in uw producten.Het is een manier om uw klanten naar het sociale netwerk te leiden.

Dit zal groeien in aantal volgers, echte volgers en die uw producten al hebben gekocht.

Dit zijn slechts enkele tips om te weten hoe ze meer volgers op Instagram kunnen hebben.Goed gebruikt de contentstrategie, u kunt u helpen uw community te maken en uiteindelijk uw likes in verkoop te maken.Heb je enige twijfel?We lezen je in de reacties.

Test Shopify gratisOm uw online winkel te maken.

Geen creditcard, gemakkelijk en intuïtief.

Laten we eens kijken hoe u volgers op Instagram kunt krijgen!

Hoe weet ik of mijn volgers echt zijn?

Werken ze met je?Ontvangt u berichten en opmerkingen?Als je volgers zombies lijken ... zijn ze zeker geen echte accounts.Zoek naar interacties, figuren niet!

Hoeveel is het aanbevolen nummer van Hashtag?

Met Instagram kunt u maximaal 30 labels of hashtag, maar marketingbureaus weten dat het magische nummer 3 tot 4 labels per publicatie is.

Kan ik op elk moment publiceren?

Nee. Instagram heeft pieken gebruikt.Elk land of regio heeft zijn eigen gebruikspieken.Met Metricool kunt u uw regio inchecken en publiceren op het moment van groter verkeer.

Werken de beïnvloeders?

Ja. Maar je moet iets in gedachten houden: zoek naar beïnvloeders die echte volgers hebben en die van je niche- of marktsegment zijn.

Hoe krijg ik gratis volgers op Instagram? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Catherine Tremblay

Last Updated:

Views: 5839

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Catherine Tremblay

Birthday: 1999-09-23

Address: Suite 461 73643 Sherril Loaf, Dickinsonland, AZ 47941-2379

Phone: +2678139151039

Job: International Administration Supervisor

Hobby: Dowsing, Snowboarding, Rowing, Beekeeping, Calligraphy, Shooting, Air sports

Introduction: My name is Catherine Tremblay, I am a precious, perfect, tasty, enthusiastic, inexpensive, vast, kind person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.