Hoe u Facebook en Instagram kunt koppelen: stapsgewijze instructies (2024)

Hoe Instagram te koppelen aan Facebook zal interessant zijn voor gebruikers die accounts hebben op beide sociale netwerken.Dit is handig voor kruishosting, dwz voor gelijktijdige posten op twee pagina's.Bovendien ontvangen gebruikers meldingen waaruit vrienden zich op het ene of het andere sociaal netwerk hebben geregistreerd.Deze functionaliteit wordt ondersteund door de twee sites.Como vincular o Facebook e o Instagram: instruções passo a passo (1)

Inhoud

  • 1 Hoe u een Instagram -account kunt koppelen aan Facebook
    • 1.1 via computer
    • 1.2 via telefoon
      • 1.2.1 Android
      • 1.2.2 iPhone
  • 2 Hoe de Instagram -pagina te koppelen aan Facebook
    • 2.1 voor advertenties
    • 2.2 voor statistieken
  • 3 Hoe de Facebook- en Instagram -pagina's worden gesynchroniseerd
  • 4 Hoe u erachter komt welke Facebook -pagina Instagram is bijgevoegd
  • 5 Hoeveel Instagram -accounts kunnen worden gekoppeld aan Facebook
  • 6 Ik kan Instagram niet op Facebook toevoegen
    • 6.1 Wat te doen?
  • 7 Ongeldig Facebook -account gekoppeld aan Instagram
    • 7.1 Wat te doen?

Hoe u een Instagram -account kunt koppelen aan Facebook

Facebook en Instagram zijn onafhankelijke sociale netwerken, maar u kunt ze synchroniseren dankzij de geïntegreerde functie.Ga hiervoor naar de instellingen en pas de parameters aan (het is duidelijk dat de gebruiker al accounts heeft).Laten we meer detail bekijken.

Via computer

Om Instagram op Facebook te verbinden met een computer, moet u:

  1. Bezoek de officiële Instagram -website.
  2. Klik in het venster Record op "Login via Facebook".https://i.past.pics/51df5a25fdc7c6cf82e3355bf919cecb.png
  3. Voer inloggegevens in of bevestig de toegang van de applicatie tot het profiel (als u de site na het laatste bezoek niet hebt verlaten).
  4. Markeer de doos naast het synchroniseren van twee netwerken.
  5. Ga naar het Facebook -account.
  6. Klik op het pijlpictogram in de rechterbovenhoek.
  7. Ga naar "Instellingen" - "Toepassingen en websites".
  8. Zoek in de weergave van de lijst in het gedeelte 'Actief' het gewenste sociale netwerk en klik op Bewerken (potloodpictogram).
  9. Wijzig alleen mij zichtbaarheidsinstellingen voor alle beschikbare.

Aandacht nu zijn de pagina's verbonden, maar andere instellingen zijn alleen mogelijk via de Mobile -app van Instagram.

Via telefoon

Een andere eenvoudigere manier om Facebook en Instagram aan te sluiten, is door de Mobile -app van Instagram te gebruiken.U kunt het downloaden van Google Play of de App Store, afhankelijk van het besturingssysteem van uw smartphone.

Android

Download en open het programma op uw telefoon, typ uw login en wachtwoord.Als vervolg op:

  1. Ga naar uw profiel (pictogram in de vorm van een man onderaan de pagina).
  2. Klik op het pictogram in de rechterbovenhoek (drie slagen).
  3. Ga naar instellingen (laatste menu'sbalk).
  4. Selecteer in de lijst "Account" - "gekoppelde accounts".
  5. Klik op het sociale netwerk waar u geïnteresseerd bent en voer uw inloggegevens in.
  6. Bevestig toegang tot persoonlijke informatie.
  7. Voor automatische kruisende berichten, video's en verhalen, zijn het eens met de juiste positionering van de inhoud.Como vincular o Facebook e o Instagram: instruções passo a passo (2)

Als alles correct is, verschijnt een selectiemerk en gebruikersnaam in het Engels of vertaling tegengesteld aan de naam van het platform.Gekoppeld en gesynchroniseerd profiel.

IPhone

Voor telefoons van het merk Apple is de reeks acties vergelijkbaar met Android.U moet toegang krijgen tot de mobiele app en de link configureren via het item "Gekoppelde accounts".

Hoe u de Instagram -pagina kunt koppelen aan Facebook

Eén pagina is een openbaar profiel dat wordt gebruikt door bedrijven, merken, bloggers enz.Het biedt extra mogelijkheden voor advertentie- en statistiekenweergave.U kunt slechts één pagina associëren met een bedrijfsprofiel.

Belangrijk om u te koppelen, moet een beheerder zijn.U kunt uw rechten op uw Facebook -account controleren: het hoofdmenu van de site is "pagina's" (op de linkerlijst) - "Links kolomfuncties).

Voor adverteren

Como vincular o Facebook e o Instagram: instruções passo a passo (3)

Om een ​​advertentiecampagne op twee sociale netwerken te starten, moet u een Instagram -bedrijfsaccount aansluiten of de oude overbrengen en een Facebook -pagina maken of beheerdersrechten krijgen.Verbind vervolgens de accounts via de telefoon zoals hierboven beschreven en zie hoe u Instagram en Facebook kunt synchroniseren:

  • ga naar "gelinkte accounts";
  • Selecteer in de opgeschorte lijst de communitynaam die u beheert;
  • Display -opties en inhoudsberichten configureren.

U kunt een advertentiecampagne starten via de toets "advertentiemanager".Hier biedt het systeem u de selectie van een indeling, de configuratie van een kaart (regio, stad), de definitie van de parameters van de doelgroep voor weergave (geslacht, leeftijd, interesses, burgerlijke staat, enz.).Bovendien wordt na overdracht naar de status "bedrijf" de knop "Promoten" weergegeven in de berichten.

Voor statistieken

Met statistieken kunt u het aantal bezoekende pagina's, likes, republicaties, groei van abonnees en andere belangrijke informatie voor inkomsten en analyse bekijken.De volgorde van acties om de parameter aan te passen:

  1. Maak een commercieel account (account van de auteur) of log in indien beschikbaar.
  2. Stel de accountinstellingen in door middel van gesuspendeerde tools.
  3. Link de Facebook -pagina aan uw profiel.Als u dit item weigert, wordt automatisch een nieuwe ingang gemaakt, waar u de rechten moet bevestigen.Als u geen beheerder bent (als een editor optreden), wordt de pagina van belang niet op de lijst weergegeven.
  4. Instellingen opslaan.

Om statistieken te bekijken, klikt u op het pictogram met drie regels in de rechterbovenhoek, selecteert u de regel met dezelfde naam.Er zullen drie gidsen in het menu staan ​​die opent: "inhoud", "acties" en "publiek".Hier kunt u het aantal bezoeken zien, de geografische regio (mensen waaruit landen, regio's en steden vaker bezoeken), likes en andere acties.

HORLOGE.Statistieken worden alleen weergegeven vanaf het moment dat u het gewenste profiel verbindt.Bezoeken, likes, opmerkingen en andere voltooide activiteiten vóór die zullen niet in aanmerking worden genomen.

Hoe de Facebook- en Instagram -pagina's worden gesynchroniseerd

Twee profielen worden automatisch gesynchroniseerd na de verbinding.Als een verhaal, foto of video niet op een specifiek netwerk is geplaatst, controleer dan de instellingen.

  1. Bezoek uw mobiele website.
  2. Ga naar het gedeelte "Profiel" - "Instellingen" - "Gekoppelde accounts".
  3. Voor de naam van de sociale netwerk moet worden gemarkeerd.Anders moet u opnieuw linken.
  4. Klik op de gewenste regel ..
  5. Controleer de automatische cross -cross -postactiviteit (schuifregeling moet uiterst rechts zijn, gemarkeerd in groen).
  6. Keer terug naar uw profiel.

Als alle instellingen correct zijn, maar de synchronisatie nog niet is gebeurd, schrijf dan naar technische ondersteuning.

Hoe u erachter kunt komen welke Facebook -pagina Instagram is bijgevoegd

U kunt erachter komen welk Facebook -profiel uw pagina heeft gekoppeld via de app -instellingen."Profiel" - "Instellingen" - "Account" - "Gekoppelde accounts".Voor de sociale stadsnaam wordt de gebruikersnaam weergegeven.

Como vincular o Facebook e o Instagram: instruções passo a passo (4)

Als de verkeerde pagina is bijgevoegd, gaat u naar de instellingen en annuleert u de link.Ga vervolgens terug naar hoe je Instagram aan Facebook kunt koppelen en de hele procedure herhaalt.

Hoeveel Instagram -accounts kunnen worden gekoppeld aan Facebook

U kunt zoveel mogelijk Instagram -profielen toevoegen aan uw persoonlijke Facebook -pagina.Elke keer wordt de link gemaakt via het tweede sociale netwerk.U kunt een gepaarde accountlijst bekijken en beheren via Facebook: "Instellingen" - "Toepassingen en websites" - "Actief".Deze sectie (handleiding "stopgezet") geeft ook profielen weer waarvoor u de login en het wachtwoord van dit account voor een lange tijd gebruikt.

Ik kan Instagram niet op Facebook toevoegen

Als u niet kunt bellen en / of synchroniseren, overweeg dan verschillende redenen:

  1. Nieuw account.Recent gemaakte accounts ondersteunen mogelijk niet de resource -verbinding van een computer.In dit geval maakt het systeem een ​​fout en schrijft het dat het niet mogelijk was om toegang te krijgen tot de gegevens.
  2. Systeemfouten De site geeft voortdurend een bepaalde fout aan en vraagt ​​om de procedure later te herhalen.
  3. Ongeldige gebruikersnaam / wachtwoord.Het was niet mogelijk om toegang te krijgen tot de pagina.

Como vincular o Facebook e o Instagram: instruções passo a passo (5)

Er is een oplossing voor elk van deze gevallen.

Wat moeten we doen?

Als het probleem in het nieuwe account staat, ga dan telefonisch naar de site (met behulp van de officiële applicatie).Het kost minder tijd en elimineert de complexiteit van de configuraties.

Als u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, gebruik dan de herstelprocedure.U moet op de juiste link klikken en in het venster dat opent, de e -mail of telefoonnummer invoeren die aan de pagina is toegewezen.

Als geen van de bovenstaande opties helpt en de fout blijft bestaan, neemt u contact op met de technische ondersteuning van een van de sociale netwerken.Voor Instagram: "Support" (onderaan de pagina).Selecteer in het menu dat links opent, de gewenste categorie van het probleem of typt u uw naam in de zoekbalk bovenaan.Voor Facebook: "Meer" onderaan de pagina staat "Help".Een venster met een helpcentrum wordt geopend: zoek uw probleem in een van de gidsen of gebruik trefwoord zoeken.

Ongeldig Facebook -account gekoppeld aan Instagram

Als bij het controleren van gepaarde profielen, iemand anders / verkeerde / verouderde pagina is gekoppeld, is het heel eenvoudig om de situatie te corrigeren.

Wat moeten we doen?

Keer terug naar de toepassing en selecteer in het gedeelte "Associated accounts" de bovenste regel.Klik onderaan het geopend menu op "Bespreek".Herhaal vervolgens de koppelingsprocedure volgens het bovenstaande algoritme.

Belangrijk als u na het herhalen van de stappen opnieuw dezelfde pagina heeft bijgevoegd, gaat u naar uw Facebook -profiel en klikt u op "Exit".Keer vervolgens terug naar het programma, typ de aanmelding en het wachtwoord van de nieuwe pagina en stel de postinstellingen in.

Hoe u Facebook en Instagram kunt koppelen: stapsgewijze instructies (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 6245

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.