Hoe volg je volgers op Instagram: 9 trucs die werken (2023)

Genoemde producten

Godaddy Studio

Welk persoonlijk bedrijf of profiel wil geen Instagram -volgers winnen?En als ze later nieuwe bezoekers van uw website kunnen worden en in de loop van de tijd in nieuwe klanten beter dan beter.

Instagram is een van de sociale netwerkenMeer populair en met meer interactie wereldwijd.De groei ervan in deze afgelopen 5 jaar is spectaculair geweest.Vandaag heeft vandaag de dag wereldwijd al 1470 miljoen gebruikers bereikt.

Iets dat het een interessant kanaal maakt om contact te maken met volgers die huidige klanten zijn of degenen die in de toekomst kunnen worden.

Instagram gebruiken kan eenGeweldige bron van inkomsten voor uw bedrijf,Het maakt niet uit het soort bedrijf zoals het is.Als ik volgers krijg, vind ik u echter niet leuk en andere interacties is geen gemakkelijke taak: resultaten op korte termijn worden niet verkregen.

Om succes te bereiken en interacties op natuurlijke wijze te genereren, is het noodzakelijk om een ​​Instagram -strategie uit te werken, constant te zijn en elke dag te werken om een ​​aantrekkelijk account aan te bieden.

In dit artikel zullen we enkele strategieën zien om uw echte volgersbasis op Instagram op natuurlijke wijze te vergroten, zonder meer toevlucht te nemen tot trucs dan bekend als de aankoop van kunstmatige volgers.

*Artikel met bijgewerkte inhoud in 2022

Sleutels om volgers op Instagram te krijgen

Het eerste wat je moet doen, zoals andere sociale netwerken zoals zoalsFacebookOTwitterHet optimaliseert de configuratie van uw profiel.

Om dit te doen, is het essentieel:

 • Kies een profielafbeelding die er goed uitziet en uw merk of uw project vertegenwoordigt.
 • Bied een contactmethode aanDat is voor iedereen toegankelijk.
 • Schrijf in uw biografie een samenvattende zin over uw bedrijf en de differentiële waarde die u aanbiedt, zonder de limiet van 150 tekens te overschrijden.
 • Kies de juiste gebruikersnaam.Over het algemeen, uw merk en, als u al druk bent, kunt u altijd uw website plaatsen.

Kijk naar de profielen van andere gebruikers die al een gemeenschap hebben achter de vraag of dit als inspiratie kan dienen.En, natuurlijk, de tactieken toe te passen vanSEO op InstagramOm te verschijnen in de resultaten van gratis zoekhulpmiddelen.Bijvoorbeeld de zoekmachine van het sociale netwerk zelf en zelfs in Google.

Hier blijven zou echter typerend zijn voor een korte en ineffectieve strategie.

Er zijn nog veel meer stappen die u moet nemen om een ​​minimaal relevant account te hebben, wiens daaropvolgende succes zal worden gegeven door uw constatantie en sociale vaardigheden.

Maak opvallende afbeeldingen voor uw Instagram -account met gedefinieerde sjablonenGodaddy Studio.

Gebruik alle Instagram -verhalen potentieel

Elke dag worden duizenden bedrijven van bedrijven gepubliceerd die een bepaalde service of product aanbieden, of beroemde personages die hun dagelijkse routine vertellen.

Het is moeilijk om een ​​verhaal te vinden dat echt aantrekkelijk is voor de ogen van de gebruiker.En het is dat om die bekendheid te bereiken, het niet alleen de moeite waard is om hetzelfde tempo van publicaties te behouden, maar dat deze origineel moeten zijn en een hoge doses creativiteit hebben voorVerhoog de betrokkenheid van uw Instagram -account.

Als u geen bijzonder creatief persoon bent, kunt u altijd andere bedrijven of bepaalde profielen analyseren die verbaasd kunnen zijn over hun nieuwe gebeurtenissen, of u kunt een kijkje nemen in GoogleOp zoek naar sjablonen die als inspiratie dienen.

Het gebruik van verhalen met creatieve en schokkende afbeeldingen helpt je de volgers op Instagram in korte tijd te vergroten.

Cómo ganar seguidores en Instagram: 9 trucos que funcionan (1)

Hashtag is de sleutel, maar met een kop

Het gebruik van labels om meer promotie te geven aan een publicatie is iets dat iedereen op Instagram doet.

Dit sociale netwerkHiermee kan het schrijven van maximaal 30 hashtags uw foto's catalogiseren, maar het misbruiken van deze tool kan tegen u worden als u niet weet hoe u deze correct moet gebruiken.

Het is belangrijk om die hashtags te kiezen die echt nuttig zijn, om uw doelgroep met meer precisie te bereiken en volgers op Instagram te winnen.

In die zin wordt het enerzijds aanbevolen om hashtags niet gek te maken.En is dat het programmeeralgoritme dat Instagram gebruikt dit soort publicaties op de achtergrond achterlaat.Bovendien is het ideaal aan de andere kant om een ​​balans te vinden tussen het gebruik van een breed scala aan hashtags en het gebruik van die 5 of 10 die het beste werken.

Wanneer u Instagram begint te geven, is het ideaal om labels te gebruiken die niet erg populair zijn in het sociale netwerk, omdat u geen grote bedrijven zult hebben die ze al gebruiken en u een beter startpunt hebt dan wanneer u in de dynamiek valt van " hetzelfde doen als anderen. "

Onthoud ten slotte dat een winstgevende hashtag er een is die de combinatie biedt tussen de snelheid om een ​​groot aantal likes te verkrijgen en het aantal keren dat je, die een hashtag herhaalt, je lukt om ik te ontvangen en dat je volgers uw publicaties becommentariëren.

Er zijn talloze toepassingen die u kunnen helpen de perfecte hashtags voor uw publicatie te vinden.Bijvoorbeeld mobiele appIn tagsOm te onderzoeken welke de beste hashtags voor uw bedrijf zijn.

Uw bedrijfsprofiel moet altijd openbaar zijn

Voordat de vraag of het beter is om een ​​privéprofiel te hebben of dat iedereen het kan zien, is het antwoord duidelijk, hoewel met bepaalde nuances.

Als u liever begint met uw gesloten Instagram -account, weet u dat om nieuwe volgers te krijgen, u ze moet toegeven voordat u uw inhoud kunt zien.

De meest normale (en in feite is een basisvoorwaarde in bedrijfsrekeningen) zou zijn om te beginnen met een openbaar profiel waarmee u de deuren van uw bedrijf voor veel mensen kunt openen.

Sluit jezelf niet op in je wereld, ga naar buiten en communiceer

Praten met gebruikers of commentaar geven op publicaties van andere profielen, zijn attitudes die we op een persoonlijk niveau hebben als een sociaal wezen dat we zijn.Op bedrijfsniveau is het precies hetzelfde: het delen van meningen en praten met gebruikers zullen uw statistieken beter maken en de basis van uw Instagram -volgers vergroten.

Advies:Als u veel tijd nodig hebt om deze taak correct uit te voeren, parkeert u de smartphone en gebruikt u een pc of een Mac. U wint comfortabel en u kunt nauwkeuriger schrijven.

Denk dat er achter de meerderheid van Instagram echte mensen zijn die geïnteresseerd zijn in uw merk.Bij het interactie ontvangt u likes en opmerkingen van andere gebruikers, waartoe u toegang hebt om hun smaak te zien, rekening houdend met het niveau van privacy dat ze hebben verleend.Als ze het beter voor je hebben, omdat je ze meer gepersonaliseerd kunt behandelen.Natuurlijk is het alles waard als deze gebruikers uw profiel invoeren en een muur zien met lage kwaliteit en lege inhoudsfoto's.

Cómo ganar seguidores en Instagram: 9 trucos que funcionan (2)

Er zijn verschillende soorten methoden om op een organische manier volgers op Instagram te krijgen, dankzij de interactie met andere accounts:

 • Moet 10 accounts volgen die consistent zijn met uw doelgroep.
 • Plaats minimaal 5 waardeopmerkingen op 5 verschillende accounts met betrekking tot uw sector.
 • Interactie met de Instagram -inhoud van uw community.
 • Stel een van de opmerkingen van populaire gebruikers op zoals vast.

Er zijn echter anderen die niet worden aanbevolen.Plaats bijvoorbeeld opmerkingen die niet gerelateerd zijn aan het thema in andere accounts om zichtbaarheid te verkrijgen of deel uit te maken van de Instagram -groepen die zich toeleggen op betrokkenheid.Weet je hoe ze werken?Te makkelijk!Het is een gesloten groep Instagram -profielen die zich ertoe verbinden om met elkaar te communiceren om de betrokkenheid te vergroten, meer zichtbaarheid te hebben en het aantal echte volgers op Instagram gratis te vergroten.Deze praktijk wordt echter niet aanbevolen: het is niet natuurlijk, het impliceert het wijden van tijd en middelen aan aspecten buiten je Instagram -strategie en is niet zo nuttig als men gelooft.

Uw publicatiesprogramma als u niet te veel tijd heeft

Vooral in het begin moet je zoveel dingen bijwonen, terwijl het heel gemakkelijk is om je sociale netwerken te verwaarlozen en balg te verliezen voor je concurrentie.Als dit uw zaak is en u geen nieuwe inhoud kunt publiceren, bereidt u een publicatieskalender voor die uw werklast verlicht.

Door de tijd te plannen zal u helpen om uw communicatiestrategie te maximaliseren, zich te kunnen concentreren op interactie met uw klanten of andere profielen van uw interesse.

Uw prestaties zullen veel effectiever zijn en u zult een betere prestatie hebben als u tools gebruikt, zoals zoalsHootsuite, een gratis applicatie waarmee u elke dag van de week inhoud kunt uploaden, met de enige beperking en dat staat geen verhalen toe om te programmeren.

Doe van tijd tot tijd wat loterijen, maar zonder te gaan

Wedstrijden organiseren of loterijen in uw bedrijfsprofiel is een gemakkelijke haak voorLeg nieuwe volgers en klanten vast.

Bovendien heeft het een belleneffect waarmee u bekendheid kunt verkrijgen in de lijst met trends van sociale netwerken of in het gedeelte van prominente publicaties gedurende een beperkte periode.

Het spreekt voor zich dat hoe meer tijd ze over je praten, hoe beter.Je zult veel meer openbaar bereiken dat je kan volgen en je nieuwigheden kan zien.

VoorMaak een gelijkspel op InstagramEr zijn basispand om te volgen, zodat er geen enkele problemen zijn of misverstanden met de deelnemers.Bijvoorbeeld:

 1. Schrijf en valideer een wettelijke basis voor de wedstrijd en publiceer ze vervolgens op uw website zodat deelnemers er op elk gewenst moment toegang toe hebben.
 2. Stel enkele start- en eindvoorwaarden op van de wedstrijd waaraan deelnemers moeten worden onderworpen, naast het hebben van een gemakkelijk te begrijpen formaat, zoals de klassieker om uw account te volgen, zoals om de wedstrijd zelf te publiceren en twee volgers te noemen.
 3. Zoek een betrouwbare en schone methode om de winnaar te kiezen, en als u deze geschat, leert u het keuzeproces per video.

Andere manieren om volgers te winnen op Instagram

We hebben een aantal goed bekende technieken gezien om de basis van uw volgers te vergroten en uw impact op dat netwerk.Zij zijn echter niet de enigen, omdat er andere methoden zijn die u niet opzij moet zetten.Hoewel ze in het begin moeizaam kunnen zijn en niet veel tijd hebben, geloof me dat ze erg winstgevend zijn:

Programmeer uw inhoud in uw beste uren

Er zijn geen twee gelijke gebruikers, zelfs als het mogelijk is om het hele publiek in meerdere tijdslots te verdelen.Het kiezen van de tijd van de dag om een ​​foto te publiceren heeft de grootste impact is beslissend als u probeert te krijgenNieuwe volgers en klanten met wie ze moeten communiceren.

Elke gebruiker heeft enkele bepaalde gewoonten en uren waarin hij toegang heeft tot hun Instagram -account.Deze informatie is relevant omdat in welke belangen u weet in welke tijd de meeste van uw volgers worden geactiveerd en die u kunt weten met applicaties zoals whetopost, beschikbaar voorIOSen wiens werking alleen vereist is om uw Instagram -account te koppelen om het te gebruiken.In de gratis versie die u tot uw beschikking heeft, laat u u de 3 beste uren zien om uw inhoud naar Instagram te uploaden en zoveel mogelijk te bereiken en opmerkingen.

Live -video's uitgezonden

Als je vrienden hebt die live video's uitzenden die hun dagelijks onderwijzen of die een concert of andere show hebben bijgewoond, is het tijd voor jou om ze te imiteren.Start uitzending helpt u het aantal volgers en hun betrokkenheid of trouw tegenover uw merk te vergroten.Sollicitatiegesprekken, Bewijs van producten, vragen en antwoorden ... alles helpt.

Houd er rekening mee dat wanneer u live uitzendt, gebruikers toegang hebben tot de video wanneer ze willen of kunnen zijn, er mensen zijn die vanaf het eerste moment zijn en andere mensen na een paar minuten zullen binnenkomen.In deze gevallen wordt aanbevolen om kleine herinneringen elke tijd te maken om het thema van de video duidelijk te maken of op prominente aspecten te wijzen, naast het aanmoedigen van uw volgers om uw directe te verspreiden zodat meer mensen ze kunnen zien.

Investeer op Instagram -advertenties

Eindelijk,Een pagina -oplossingOf dat geeft u meer zichtbaarheid binnen het sociale netwerk en vergroot uw volgers of voorkeuren van elke nieuwe publicatie die u uploadt.Om het te gebruiken, klikt u binnen uw profiel op "Publicatie promoten", waarbij u verschillende opties ziet, zoals het omleiden van uw publiek waar u het meest geïnteresseerd bent (profiel, website of productshowcase).

Een andere belangrijke functie is dat Instagram -advertenties zullen laten zien, afhankelijk van de investering in advertenties die u over uw publicaties maakt, hoeveel gebruikers uw advertentie zullen zien.U kunt ook naar een specifieke doelgroep gaan, uw investering bezorgen om volgers snel te krijgen.

Ah!Een laatste advies op dit moment: gebruik alsjeblieft geen puur commerciële taal.Gebruikers zijn het zat om duizenden publicaties te lezen waar ze zich alleen richten op het krijgen tussen wenkbrauw en wenkbrauwen die hun producten of diensten kopen.

Mensen willen plezier hebben, plezier hebben, dingen lezen die hun aandacht trekken omdat ze origineel zijn en met directe berichten.Alleen dan zul je je aandacht trekken en, wat je echt interesseert, om je te volgen en uiteindelijk testen ze je productportfolio.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Van Hayes

Last Updated: 25/09/2023

Views: 5837

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Van Hayes

Birthday: 1994-06-07

Address: 2004 Kling Rapid, New Destiny, MT 64658-2367

Phone: +512425013758

Job: National Farming Director

Hobby: Reading, Polo, Genealogy, amateur radio, Scouting, Stand-up comedy, Cryptography

Introduction: My name is Van Hayes, I am a thankful, friendly, smiling, calm, powerful, fine, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.