MotoGP™ voor pc - Gratis download: Windows 7,8,10 editie - Gratis download (2024)

★ ★ ★ MotoGP-overzicht

MotoGP™ for PC - Free Download: Windows 7,8,10 Edition - Free Download (1) MotoGP™ for PC - Free Download: Windows 7,8,10 Edition - Free Download (2) MotoGP™ for PC - Free Download: Windows 7,8,10 Edition - Free Download (3) MotoGP™ for PC - Free Download: Windows 7,8,10 Edition - Free Download (4)

Wat is MotoGP?De officiële MotoGP™-applicatie is de enige officiële app die een breed scala aan functies biedt waarmee u uw favoriete sport kunt volgen. Het biedt volledige LIVE-verslaggeving van elke GP in HD 1080p@50, live timing en audiocommentaar van elke training, kwalificatiesessie en race tijdens het MotoGP™ Wereldkampioenschap. De app biedt ook het laatste nieuws en foto's rechtstreeks vanuit de paddock, de kalender en tijdschema's, resultaten, exclusieve rijdersinformatie en statistieken van elke Grand Prix. De app is beschikbaar in zes talen, waaronder Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Japans.



Softwarefuncties en beschrijving

1. De officiële MotoGP™-applicatie is de enige officiële app die een spectaculaire reeks functies biedt waarmee je je favoriete sport kunt volgen, volledige LIVE-verslaggeving van elke GP in HD 1080p@50, livetiming en audiocommentaar van elke training en kwalificatiesessie en racen tijdens het MotoGP™ Wereldkampioenschap – allemaal live en on demand beschikbaar met volledige toegang wereldwijd (geen geografische beperkingen) via uw smartphone of tablet.

2. Geniet van meer dan 45.000 video's van 1992 tot heden, inclusief volledige races, interviews, samenvattingen, rapporten en nog veel meer. Kies je favoriete lay-out en bekijk maximaal 4 van de 6 beschikbare feeds tegelijkertijd! De audiocommentaren en ondertitels op VideoPass zijn alleen beschikbaar in het Engels.

3. Volg de actie terwijl deze zich ontvouwt met de uitgebreid bijgewerkte Live Timing-functie en zie hoe de rondetijden voortschrijden terwijl de rijders door elke sector van de baan racen.

4. Ontvang als eerste het laatste nieuws van het voorseizoen, plus updates tijdens raceweekends en tussen Grands Prix gedurende het seizoen - inclusief meer dan 200 nieuwe foto's per Grand Prix.

5. Bovendien kun je het laatste nieuws en foto's rechtstreeks van de paddock, de kalender en tijdschema's, resultaten, exclusieve rijdersinformatie en statistieken van elke Grand Prix ontvangen.

6. Met weersinformatie, tussentijden, sectortracking en exclusieve gegevens kun je precies zien hoe de renners tijdens elke ronde presteren en kun je de renners in kaart brengen zoals hun teams en monteurs dat doen.

7. Volledige LIVE-dekking van elke huisarts in HD 1080p@50, van begin tot eind.

8. Ontvang alle informatie die je nodig hebt voor elk circuit, inclusief belangrijke gegevens, racestatistieken en -records, video's, routebeschrijvingen en nog veel meer.

9. BESCHIKBAAR IN HET ENGELS, FRANS, DUITS, ITALIAANS, SPAANS & JAPANS.

10. Pauzeer of spoel alle actie terug en hervat het afspelen waar u maar wilt.

11. Vond je MotoGP leuk? hier zijn 5 sport-apps zoals ESPN: Live Sports & Scores; ESPN Fantasiesporten en meer; GameChanger Klassiek; FOX-weddenschap Super 6; FanDuel Sportsbook & Casino;


Download en installeer MotoGP™ op uw computer




ho*ra! Het lijkt erop dat er een app zoals motogp voor beschikbaar isRamen! Hieronder downloaden:

SN App Downloaden Beoordeling Maker
1 MotoGP™ for PC - Free Download: Windows 7,8,10 Edition - Free Download (5) MotoGP-racekampioenschap Downloaden /5
0 beoordelingen
Marcin Boho

Niet tevreden? Controleer op compatibele pc-apps of alternatieven


App Downloaden Beoordeling Maker
MotoGP™ for PC - Free Download: Windows 7,8,10 Edition - Free Download (6) motorgp Download app of alternatieven 372 beoordelingen

1,91935

Dorna Sports SL

Of volg de onderstaande gids voor gebruik op pc:

Selecteer Windows-versie:

  1. Windows 7-10
  2. Windows 11

Download en installeer de MotoGP™-app op uw Windows 10,8,7 of Mac in 4 eenvoudige stappen hieronder:


  1. Download een Android-emulator voor pc en Mac:
    Koop Bluestacks of deNox-app >>. Wij raden Bluestacks aan omdat u eenvoudig online oplossingen kunt vinden als u problemen ondervindt tijdens het gebruik ervan. Download Bluestacks pc- of Mac-softwareHier >>.

  2. Installeer de emulator op uw pc of Mac:
    Ga op uw computer naar de map Downloads » klik om Bluestacks.exe of Nox.exe te installeren » Accepteer de licentieovereenkomsten » Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

  3. MotoGP gebruiken op pc [Windows 7/8/8.1/10/11]:
  • Open de Emulator-app die je hebt geïnstalleerd »ga naar de zoekbalk en zoek naar "MotoGP"
  • De zoekopdracht zal het MotoGP™-app-pictogram onthullen. Open en klik vervolgens op "Installeren".
  • Zodra MotoGP in de emulator is gedownload, zoekt/klikt u op het pictogram "Alle apps" om toegang te krijgen tot een pagina met al uw geïnstalleerde applicaties, inclusief MotoGP.
  • Geniet nu van MotoGP op pc.

  • MotoGP gebruiken op Mac OS:
    Installeer MotoGP™ op uw Mac met behulp van dezelfde stappen voor Windows OS hierboven.

  • Hoe de MotoGP-app te downloaden en te gebruiken op Windows 11


    Om MotoGP op Windows 11 te krijgen, controleer of er een native isMotoGP Windows-app hier » ». Als er geen is, volgt u de onderstaande stappen:


    1. Download de Amazon Appstore »(Wij alleen)
      • Klik op "Get" om de installatie te starten. Het installeert ook automatisch Windows Subsystem voor Android.
      • Ga na de installatie naar het Windows Startmenu of de Apps-lijst » Open de Amazon Appstore » Inloggen (met Amazon-account)

    2. Voor niet-Amerikaanse gebruikers:Download de OpenPC-software »
      • Open tijdens de installatie de OpenPC-app »ga naar Playstore op pc» klik op Configure_Download. Hiermee wordt de Google Play Store automatisch gedownload op uw Windows 11.

    3. MotoGP installeren:
      • Log in op de PlayStore of Amazon AppStore van uw computer.
      • Zoek naar "MotoGP" » Klik"Installeren"om MotoGP™ te installeren
      • MotoGP™ is nu beschikbaar in uw Windows-startmenu.

    Minimale vereisten Aanbevolen
    • 8 GB RAM
    • SSD-opslag
    • Processor: Intel Core i3, AMD Ryzen 3000
    • Architectuur: x64 of ARM64
    • 16 GB RAM
    • HDD-opslag

    MotoGP™ op iTunes


    Downloaden Ontwikkelaar Beoordeling Scoren Huidige versie Ranglijst volwassenen
    Gratis op iTunes Dorna Sports SL 372 1,91935 1.18.0 4+

    Downloaden op Android: Android downloaden

    MotoGP™-functies

    - Evenementeninformatie: ontvang alle informatie die u nodig heeft voor elk circuit, inclusief belangrijke gegevens, racestatistieken en -records, video's, routebeschrijvingen en nog veel meer.

    - Live & OnDemand Video (VideoPass-abonnement): Volledige LIVE-dekking van elke huisarts in HD 1080p@50, van begin tot eind. Pauzeer of spoel alle actie terug en hervat het afspelen waar u maar wilt. Geniet van meer dan 45.000 video's van 1992 tot heden, inclusief volledige races, interviews, samenvattingen, rapporten en nog veel meer. Kies je favoriete lay-out en bekijk maximaal 4 van de 6 beschikbare feeds tegelijkertijd!

    - Live Timing (TimingPass-abonnement): volg de actie terwijl deze zich ontvouwt met de uitgebreid bijgewerkte Live Timing-functie en zie hoe de rondetijden voortschrijden terwijl de rijders door elke sector van de baan racen. Met weersinformatie, tussentijden, sectortracking en exclusieve gegevens kunt u precies zien hoe de rijders tijdens elke ronde presteren en kunt u de rijders in kaart brengen zoals hun teams en monteurs dat doen. LIVE voor u beschikbaar!

    - Laatste nieuws en foto's: ontvang als eerste het laatste nieuws van het voorseizoen, plus updates tijdens raceweekends en tussen Grands Prix gedurende het seizoen - inclusief meer dan 200 nieuwe foto's per Grand Prix.

    - Ruiters en teams: bekijk alle statistieken, foto's en informatie over de rijders en teams van het MotoGP™ Wereldkampioenschap, bijgewerkt vóór de start van het seizoen!

    Pluspunten:

    - High-definition videokwaliteit voor MotoGP-races

    - Gladde en eenvoudig te gebruiken interface

    - Navigatie is eenvoudig

    - Het startscherm kan worden ingesteld op de pagina Geen spoiler voor degenen die races bekijken nadat ze hebben plaatsgevonden

    - Gemakkelijk naar televisie te casten

    - Stream gaat door, zelfs als de app gesloten is


    Nadelen:

    - Geen controle over video-inhoud (bijvoorbeeld pauzeren)

    - Logt regelmatig uit

    - Filters die inhoud na de race verbergen, worden vaak zichtbaar, waardoor racewinnaars zichtbaar worden

    - De app vernieuwt de inhoud niet automatisch als er filters zijn geïnstalleerd

    - Verwent raceresultaten op hun feed

    - Dure prijs van $ 130 voor een app die niet elke keer feilloos werkt

    Top Pcmac-recensies

    • Dorna... brengt altijd kosten in rekening, maar schiet tekort in de bezorging

      Door MBZ03R1 (Pcmac-gebruiker)

      Ik zou het begrijpen als deze app $ 20 voor het jaar zou kosten, maar het is $ 130. Voor die prijs zou het ELKE keer feilloos moeten werken... nee, ik kan de races niet bekijken, blijf me gewoon naar het inlogscherm voor VideoPass brengen, ook al ben ik al ingelogd! Wat het echter wel zal doen, is alle resultaten voor u op hun feed bederven! Het eerste wat opduikt! Ik ken de resultaten tot nu toe voor Brno 2019 en heb de rest van het weekend geen interesse meer in het kijken. Sterker nog, dit zal waarschijnlijk de laatste keer zijn dat ik dit koop. Als ik het nul sterren kon geven, zou ik dat doen. En het feit dat ze je voor alles proberen te laten betalen, zoals de timing of de live tests... hebzuchtige hebzuchtige Dorna... zorg er in ieder geval voor dat je dingen goed werken als je apart kosten gaat vragen voor live timing... Trouwens, deze app is saai geworden, verander hem gewoon in de Marc Marquez-show en bel me over een paar jaar als het weer spannend wordt... misschien, heel misschien, trek je tegen die tijd je hoofd uit een donkere plek achter je met de prestaties van uw “app”

    • Ik hou van een huisarts. Laten we de app op snelheid brengen 👊🏽✊🏽.

      Door iNtheMiX66 (Pcmac-gebruiker)

      De app ziet er gelikt uit. Bijna net zo cool als de hoofdversie. De navigatie lijkt eenvoudig en je kunt het startscherm instellen op de pagina Geen spoiler als je de races moet bekijken nadat ze hebben plaatsgevonden. Het is gemakkelijk om naar je televisie te casten, maar mijn enige klacht is dat er geen controle is over de video-inhoud. Als ik de race of een FP-sessie wil pauzeren, is dat een no-go. Zodra je een video start, kun je de app sluiten en gaat de stream verder. Dat is cool, want mijn telefoon bespaart de batterij. Ik hoop dat streamingbediening binnenkort een goede optie zal zijn.

    • Spoiler alert: het zal de race bederven!

      Door Nwtek (Pcmac-gebruiker)

      Logt vaak uit en wanneer u weer inlogt, worden de filters die eruit filteren, zichtbaar, waarbij vaak de winnaar van de race wordt onthuld. De inhoud wordt ook niet automatisch vernieuwd als er filters zijn geplaatst, wat betekent dat je de filters moet uitschakelen om de inhoud bij te werken, waardoor alle inhoud na de race weer zichtbaar wordt. Als je de neiging hebt om de race te bekijken nadat deze heeft plaatsgevonden, vermijd dan het gebruik van deze app. Anders lijkt het goed te werken voor het streamen van races en andere inhoud.

    • Verbazingwekkend!!

      Door Smitty1000rr (Pcmac-gebruiker)

      Dit is een geweldige app!! deze app in High Definition-video... werkelijk verbluffend! Oh had ik al gezegd dat ze ook een Apple TV 4k-app hebben... dat doen ze!!! Er zijn ook slow motion High Definition-herhalingen...werkelijk verbluffend op een groot tv-scherm!!! Geen bugs, geloof de haters van goedkope apparatuur niet, deze app werkt perfect!!! Ook alle rijderinterviews die je ooit zou willen en beelden van de vrije trainingen en kwalificaties!! Ze hebben fantastisch werk geleverd met deze app en de Apple TV 4k-app is de droom van elke racefan die uitkomt!!!

    MotoGP™ voor pc - Gratis download: Windows 7,8,10 editie - Gratis download (2024)
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Duane Harber

    Last Updated:

    Views: 6167

    Rating: 4 / 5 (71 voted)

    Reviews: 86% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Duane Harber

    Birthday: 1999-10-17

    Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

    Phone: +186911129794335

    Job: Human Hospitality Planner

    Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

    Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.