✨ Wil je een stijlvolle feed maken op Instagram? (2023)

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (1)

Sofia Fernandez

Begin»Bloggen»Marketing»Wat maakt jouw feed aantrekkelijk op Instagram?

Probeer je veel, maar krijg je je Instagram-account maar niet van de grond? Zie je profielen vanbeïnvloedersherkend en wilt u dat uw feed die afbeelding heeft? Heeft u geen idee hoe u uw merkstijl kunt ontwikkelen? Let op deze essentiële punten als je een high-impact voer wilt bereiken.

Wil jij ontdekken hoe je een #Instagram #feed creëert die jouw potentiële volgers boeit? Dit zijn de eerste stappen die u moet nemen!

Sofia FernandezTweeten

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (2)

Dit vind je misschien ook leuk

 • 99 "flash" -effecttrucs voor je Instagram-account
 • Hoe je vanaf het begin meer volgers op Instagram kunt krijgen
 • Hoe u een geweldige feed kunt maken met bewerkbare sjablonen

Bij het maken van een Instagram-feed, dat wil zeggen de "muur" van publicaties die in alle accounts in de applicatie verschijnt, moet je rekening houden met verschillende details als je volgers wilt krijgen, en wat belangrijker is, dat dit je doelgroep is, inhoud binnen!

Denk na over je ideale volger

Wanneer u de stijl van uw account ‘ontwerpt’, analyseer dan hoe uw volgers zijn, wat hun smaak is en wat ze graag in uw feed zouden willen zien. Stel jezelf de volgende vragen: Waarom zou iemand mijn account volgen? Wat kan ik bijdragen? Wie kan profiteren van alles wat ik wil vertellen? Als u deze vragen zonder aarzeling kunt beantwoorden, heeft u geluk. Je weet waar je naartoe gaat, en dat is het begin om daar te komen.

Benadruk uw branding

Houd rekening met je kleuren en bedrijfsimago en zorg ervoor dat je Instagram hetzelfde deuntje volgt. Aan de ene kant zal dit uw merkimago en herkenbaarheid vergroten, aan de andere kant zult u uw potentiële volgers niet misleiden. Ze weten waar ze aan toe zijn en wat ze van jou of je merk kunnen verwachten.

Begin met het definiëren van uw stijl

Als je merk al een gedefinieerde branding heeft, ben je al halverwege, maar als dat niet het geval is en je merkt dat je een tekort aan inspiratie hebt, raad ik je aan een compilatie te maken van accounts die je leuk vindt. Maak "snapshots", analyseer wat je leuk vindt, de kleuren, het type foto's, wat je zelf zou toevoegen, en begin met het creëren van je eigen stijl.

 • U kunt een virtuele of fysieke collage maken om uw taak eenvoudiger te maken. Het is erg belangrijk dat het resultaat consistentie uitstraalt. Laten we kijken hoe.

Voorbeeld, in hun complete gids voor Instagram, spreekt over zeven basistypen rasters die je zullen helpen je inhoud te ordenen (wanneer en welk type foto je op een bepaald moment nodig hebt). Het zouden de volgende zijn:

Kies het raster van uw ontwerp

4.1 Raster

Het is het ‘native’ feedontwerp van Instagram, waarbij foto’s worden omlijst door een eenvoudig vierkant. Het is degene die ik momenteel zelf gebruik in mijn account:@sofilovesmedia

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (4)

4.2 Mozaïek

Ook veel gezien op Instagram is degene waarin afwisselend een foto en een zin worden geüpload, zoals blijkt uit het voorbeeld van mijn eigen account. Er zijn veel merken die deze stijl overnemen, omdat het eenvoudig onderhoud en ontwerp vereist.

Als u voor dit type ontwerp kiest,Zorg ervoor dat er een sterk contrast is tussen de foto's om een ​​"schaakbordeffect" te creëren(het is het mooiste dat het eruit ziet).

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (5)
✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (6)

CANVA-CURSUS 2022

Ontdek de cursus waarmee je zonder voorkennis geweldige ontwerpen leert maken in allerlei formaten.

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (7)

4.3 Regel voor regel

In dit geval wordt het ontwerp gecoördineerd door horizontale lijnen, waardoor een eenheid van stijl ontstaat met drie opeenvolgende foto's. Het is elegant en aantrekkelijk. Dit ontwerp is relatief eenvoudig te onderhouden, als we ons aan bepaalde criteria van tijd en creativiteit houden.

Een van de sterke punten van dit ontwerp is dat het ons in staat stelt kleine ‘verhalen’ te vertellen met onze afbeeldingen, naast dat het ons eenLookzeer netjes en ordelijk.

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (8)
✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (9)
 • Als u voor dit type ontwerp kiest, houd er dan rekening mee dat het menselijk oog gewend is om van rechts naar links te "lezen", en afhankelijk van uw idee moet u hier mogelijk rekening mee houden.

4.4 Spelen Volg de lijn

Nog een heel gaaf ontwerp, vergelijkbaar met het vorige, maar dat profiteert van een zeer interessante toevoeging. In dit ontwerp is de inhoud georganiseerd in verticale lijnen. Een centrale strook (of aan de zijkanten) wordt vaak gereserveerd voor specifieke zinnen of afbeeldingen. Het is niet alleen erg esthetisch, maarHet moedigt de bezoeker ook aan om te doenrol.

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (10)
✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (11)

4.5 Het Rainbow-ontwerp

Hier komen we al in een enigszins lastig onderwerp terecht voor beginners en gebruikers met minder vaardigheden op het gebied van ontwerp en beschikbaarheid van tijd. Zoals de naam al aangeeft, is deRegenboogvoer, bestaat uit het zo organiseren van de inhoud dat deze van kleur verandert terwijl we scrollen, waardoor een regenboogeffect ontstaat. Deze accounts trekken veel aandacht en zijn ongebruikelijk.

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (12)
✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (13)

4.6 Puzzel

Zoals de naam al doet vermoeden, een echte puzzel als je geen minimale ontwerpideeën hebt. Even indrukwekkend als uitgebreid. Wauw effect! gegarandeerd.

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (14)
✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (15)

4.7 Grenzen

Het bestaat in feite uit het maken van gekleurde kaders aan de randen van de foto's. Deze kunnen verschillende diktes en kleuren hebben en zowel verticaal als horizontaal.

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (16)
✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (17)
 • Hoe dan ook, hoewel dit de meest bekeken stijlen zijn, zijn ze niet de enige en het wordt ten zeerste aanbevolen om te experimenteren en te analyseren wat het beste werkt voor uw account. Vergeet niet dat de verrassingsfactor altijd een must is!

5. Laten we voor de kleuren gaan

Wanneer u uw kleurenpalet kiest, wees dan niet gek en pas de stelregel van minder is meer toe: kies maximaal vijf kleuren en houd u daaraan. Met deze truc kun je de stijl van je account meer consistentie geven, en daardoor zal het veel aantrekkelijker zijn voor je potentiële volgers.

Dit detail zal vooral belangrijk zijn als je een bedrijf of merk bent, maar... wat gebeurt er met die profielen, zoals accounts gewijd aan lifestyle, waarop verschillende foto's worden geplaatst? Dan,

u kunt uw account aanpassen door een bepaald filter op uw gehele feed te gebruiken.

Naast dat u uw hele account een bepaalde “look” geeft, maakt u uw foto’s veel herkenbaarder en creëert u een merkimago.

Laten we tot slot enkele voorbeelden bekijken:

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (18)
✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (19)

Als laatste aanbeveling kan ik niet anders dan benadrukken dat dit slechts enkele ideeën zijn. Het belangrijkste is dat je je eigen stijl ontwikkelt, waarbij je ook rekening houdt met de tijd die je aan het netwerk moet besteden, de ontwerptools die je hebt, en hoe comfortabel u zich voelt bij het ontwikkelen van dit soort creatief werk.

En als je iemand nodig hebt die je daarbij kan helpen... hier ben ik!😜

Wilt u uw kennis over dit netwerk verder verrijken?Hier heb je 3 allerbeste apps om je video's op Instagram te bewerkendie je ongetwijfeld veel speelplezier zal opleveren.

 • Deel en goed karma zal bij je terugkomen

Wilt u uw twijfels of ervaringen delen?

Heb je een van deze technieken geprobeerd om je Instagram-feed te ontwerpen? Hoe ging het?. Bespreek uw ervaring in de reacties!

8 reacties op “Wat maakt jouw feed aantrekkelijk op Instagram?”

 1. Ga ervoor!. Als je een consistente en mooie feed ontwerpt, zul je zien dat je meer geïnteresseerde gebruikers aantrekt.

 2. Wat interessant allemaal wat je zegt!
  Ik zal proberen het toe te passen.

 3. Hallo Carol!
  Hoe is het met je?. Ik ben blij dat mijn bericht je heeft geholpen 😊
  In principe zou er eerst een accountantscontrole van de rekening moeten plaatsvinden voordat er beslissingen kunnen worden genomen. Als u wilt dat een foto uit uw feed op dit moment niet wordt weergegeven, kunt u deze verbergen. Ga hiervoor naar het bericht en klik op de drie stippen die in de rechterbovenhoek verschijnen "...". Er verschijnt een menu waarin u de optie "archief" ziet. Als u op die optie klikt, verdwijnt het bericht uit uw feed.
  Als u niet zeker weet hoe u uw account kunt verbeteren, kunt u zich aanmelden voor een van de één-op-één trainingspakketten die ik voor ondernemers heb. De lessen zijn praktisch, online en volledig gepersonaliseerd op jouw situatie. Meer informatie vind je hier ▶︎https://sofiafernandez.es/formacion-rrss/
  Een knuffel en zorg goed voor jezelf! 😉

 4. Hallo!! Hartelijk dank voor uw bericht, het is zeer nuttig voor degenen onder ons die in deze wereld beginnen. Ik wil mijn feed vernieuwen en enkele van je tips in de praktijk brengen, maar ik weet niet waar ik moet beginnen. En ik ben eigenlijk nog maar een korte tijd op dit sociale netwerk en ik ben een beetje verdwaald.

  Zou u aanraden om foto's te verwijderen?

  Al het beste.

 5. Hallo Oriannie! Ik blijf bij uw IG-accountreferentie. Volgend jaar ga ik verschillende accounts op mijn YouTube-kanaal controleren, en ik zal die van jou ook opnemen. Maak je geen zorgen, ik laat het je weten.
  Een knuffel en prettige kerstdagen!🎄🤗

 6. Hoi hoe gaat het? Ik vond dit bericht erg leuk en het is het meest verklarend met voorbeelden en zo. Bedankt! Kun je een kijkje nemen op mijn Instagram en me vertellen hoe ik kan verbeteren of wat ik moet doen om een ​​betere, meer georganiseerde feed te hebben? Ik waardeer het. @orivelasquez37

 7. Hartelijk dank Rut! Als het een beetje moeilijk voor je is, probeer dan stap voor stap te gaan, bijvoorbeeld door de kleuren te definiëren. Als u zich op uw gemak voelt bij de keuze, gaat u verder met een ander facet, enzovoort. Niet iedereen beschikt over dezelfde faciliteiten, maar dat betekent niet dat u uw publiek geen interessante inhoud kunt bieden. Het belangrijkste is altijd om waardevolle inhoud aan uw publiek te bieden. Veel succes met je onderneming! 😉

 8. Hallo! Ik vond je blog erg interessant. Ik heb geprobeerd een unieke en leuke feed te creëren, maar tegelijkertijd betrouwbaar om mijn digitale producten aan klanten te verkopen, maar het was voor mij alleen enigszins moeilijk dat je, door dit te lezen, mijn hoofd hebt georganiseerd met deze informatie! heel erg bedankt 🙂

laat een reactie achter

Op deze website gebruiken we onze eigen cookies en cookies van derden om uw surfgedrag te analyseren, statistieken samen te stellen met geaggregeerde gegevens en u advertenties te tonen die verband houden met die gewoonten. Meer informatie binnenCookiebeleid. Via de knop kunt u cookies accepterenIk ben het eensof configureer ze of weiger het gebruik ervan door erop te klikkenhier.

✨ ¿Quieres crear un feed con estilo en Instagram? (20)

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated: 11/07/2023

Views: 6000

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.