【Bekijk privéprofielen op Instagram 】Stapsgewijze handleiding ▷ 2023 (2024)

reclame

De laatste binnenIP@P

  • Google verbetert uw online beveiliging met de nieuwe kwantumbestendige FIDO2-beveiligingssleutel
  • OpenAI leert u hoe u inhoud kunt beheren met GPT-4 in een gids die niet verloren gaat
  • Uw geld is in gevaar! Gevaarlijke Android Gigabud RAT-malware richt zich op Europa en LATAM
  • De zet van de New York Times die van invloed zal zijn op de manier waarop u generatieve AI gebruikt
  • Wat zijn de beste applicaties om MotoGP-races gratis en live te bekijken? Lijst 2023

reclame

Is het je ooit overkomen dat je een profiel op Instagram wilt zien en dat het privé is?Het kan zeker een beetje frustrerend zijn, maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Er zijn enkele alternatieven die u waarschijnlijk niet kende en die u kunnen helpen de gebruikers in de gaten te houden wier accounts privé worden gehouden.

InstagramHet is tegenwoordig een van de meest gebruikte sociale netwerken, vooral binnen de categorieën jongeren. Binnen hun privacyopties kunnen gebruikers kiezen tusseneen openbaar profiel hebbenwaar iedereen de daar gepubliceerde inhoud kan zien, ofeen privéprofielwaar alleen een bepaalde groep de foto’s kan zien.

Daarom zullen we in dit bericht enkele hulpmiddelen noemendat kan een grote hulp zijn om foto's in privéprofielen te kunnen ziensnel en gemakkelijk. Let op: stap voor stap!

reclame

Is het mogelijk om de inhoud van een privé Instagram-account te bekijken zonder deze te volgen?

【 Ver Perfiles Privados en Instagram 】Guía Paso a Paso ▷ 2023 (1)

reclame

Een privéaccount of privé Instagram-profiel is, zoals de naam al aangeeft, een account waarbij de eigenaar van de openbare naar de privémodus is gegaan, via de beveiligingsopties van het sociale netwerk. Daarom, zodat andere Instagram-gebruikers uw profiel kunnen bezoeken, uw berichten kunnen zien en uw verhalen kunnen observeren,De eigenaar van het profiel moet het vooraf autoriseren en het trackingverzoek van de andere persoon accepteren.

In die zin vragen veel gebruikers zich af of er echt een mogelijkheid bestaat om toegang te krijgen tot de inhoud van een privé Instagram-account,zonder dat je het hoeft te volgen. Met andere woorden: ze weten niet of het mogelijk is om mee te snuffelen in de posts van een bepaald privéprofiel op Instagram,maar zonder dat de eigenaar het door heeft.

Er is inderdaad geen specifieke optie op het sociale netwerk waarmee u dit direct of officieel kunt doen. Hoe dan ook,De waarheid is dat er verschillende trucs zijn om de inhoud van een privé Instagram-profiel te kunnen zien zonder het te volgen. Daarom kunt u, zelfs met respect voor de beslissing van de gebruiker die zijn privéprofiel heeft, zijn toevlucht nemen tot bepaalde oplossingen waarmee u zijn inhoud kunt bekijken zonder hem vanuit uw account te hoeven volgen.

Leer hoe u een IG-account kunt bekijken dat privé is zonder het te volgen

Geen twijfels meer! Vervolgens zul je lerenWat zijn de beste methoden om een ​​privé Instagram-account te bekijken zonder het te hoeven volgen?.

U kunt dus de truc kiezen die het eenvoudigst en meest onfeilbaar lijkt om de gewenste informatie van het betreffende account te verkrijgen:

Gebruik secundair account

【 Ver Perfiles Privados en Instagram 】Guía Paso a Paso ▷ 2023 (2)

Dit is de meest voorkomende oplossing van allemaal. Zoals de naam zelf aangeeft,is een methode die bestaat uit het gebruiken van een secundair IG-account om een ​​volgverzoek naar het betreffende profiel te sturenen zodra ze je accepteren, krijg je toegang tot hun informatie. Houd er echter rekening mee dat dit niet betekent dat u zich voordoet als een andere persoon, dus u mag geen namen of foto's gebruiken van beroemdheden of andere mensen dan uzelf.

Hoe kan ik een foto uit het Instagram-archief halen? Stap voor stap handleiding

In die zin kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een ​​secundair account of ‘nepprofiel’ aan te maken dat overtuigend is, zoals:Lifestyle, reizen, foto's, mode, nieuwsgierige feiten, advies, zinnen, enz.. Hiermee kunt u de andere persoon misleiden dat het een volledig nep-account is, waardoor hij of zij ervoor kiest uw vervolgverzoek te negeren of te annuleren.

Om geen argwaan te wekken,Het wordt ook aanbevolen dat u geen nieuw aangemaakt profiel gebruikt, die geen volgers of volgers heeft. In feite heb je twee opties om dit op te lossen:Wacht een bepaalde tijd om volgers te verzamelen ofkoop een profiel met volgersen gevolgd. Als je voor het laatste kiest, kun je je toevlucht nemen tot verschillende websites of forums die legaal allerlei soorten Instagram-accounts verkopen.

Praat met een vriend die je volgt

【 Ver Perfiles Privados en Instagram 】Guía Paso a Paso ▷ 2023 (3)

Als een vriend of vertrouwd persoon dit profiel volgt via zijn Instagram-account, heb je een andere oplossing bij de hand. Zeker,Het is de gemakkelijkste, meest praktische en terugkerende methodeAangezien u niets anders hoeft te doen dan met deze persoon te praten, moet u uw standpunt kenbaar maken en hem vragen u het betreffende account te laten zien.

Als uw vriend of kennis in de eerste plaats een volger is van dit privéaccount,probeer de inhoud er doorheen te bekijken. Als hij of zij echter geen volger is en de persoon op het privéaccount uw connectie met deze vriend niet kent,U kunt hem vertellen dat hij u een trackingverzoek moet sturen, zodat hij niets vermoedt. Anders kunt u dit profiel het beste niet onderzoeken via het account van uw vriend.

Van Facebook

reclame

Meer inSociale netwerken

  • Hoe zet je een TikTok-video achteruit om hem in de tegenovergestelde richting te bekijken? Stap voor stap handleiding
  • Hoe adverteer je 100% effectief op YouTube? Stap voor stap handleiding
  • Hoe download je alle video's van een YouTube-afspeellijst 100% legaal? Stap voor stap handleiding
  • Hoe maak je een account aan op Reddit om het grootste forum op internet te gebruiken? Stap voor stap handleiding
  • Wat zijn de beste grappen op Instagram om met je vrienden te lachen? Lijst 2023

VOLG ONS OP 👉YOUTUBE-TV

【 Ver Perfiles Privados en Instagram 】Guía Paso a Paso ▷ 2023 (4)

Via het sociale netwerk Facebook is er ook de mogelijkheid om een ​​privé Instagram-account te bekijken zonder deze te volgen. Standaard,Alle berichten gemaakt vanaf Instagram kunnen rechtstreeks via Facebook worden gedeeld. Je hebt dus de mogelijkheid om van deze functie te profiteren om te snuffelen in de berichten die hij op zijn IG-profiel heeft staan.

In dit geval zijn de enige vereisten om een ​​privé Instagram-account via Facebook te bekijken de volgende:Zorg ervoor dat de persoon een vriend is op Facebook of dat uw sociale netwerkaccount van Mark Zuckerberg niet privé is. Dus als je geen vrienden bent op Facebook en je merkt dat hun profiel ook privé is, moet je deze truc onmiddellijk negeren.

Con-hashtags

【 Ver Perfiles Privados en Instagram 】Guía Paso a Paso ▷ 2023 (5)

Voor het geval je het nog niet wist: hashtags zijn klikbare trefwoorden en worden geassocieerd met onderwerpen, problemen of discussies die op sociale netwerken worden geïndexeerd. Om dit te doen, bevatten ze vóór het woord of de zin het hekje (#) en worden ze dus omgezet in een reeks tekens die, nadat ze op de platforms zijn gepubliceerd,worden omgezet in een “hyperlink” die bepaalde publicaties toont die verband houden met het betreffende onderwerp.

Hoe verwijder je alle Facebook-berichten om je inbox leeg te maken? Stap voor stap handleiding

Hoewel het misschien wel de meest ingewikkelde optie is om berichten van een privéaccount op Instagram te bekijken (omdat de combinatie van kansen vrijwel oneindig is), wordt het ook als de meest geschikte optie beschouwd als je andere wegen hebt uitgeput en geen echte oplossing hebt gevonden. In dit geval,Wat u moet doen, is de mogelijke tags of hashtags analyseren die deze persoon in zijn profiel kan gebruikenen voer ze via de Instagram-zoekmachine één voor één in om te controleren of er foto's verschijnen die verband houden met en afkomstig zijn van dit account.

Als je op Instagram naar verschillende tags hebt gezocht en geen inhoud van het betreffende profiel hebt gevonden,Wij raden u aan de zoekopdracht via Google uit te voeren. In de webbrowser heeft u de mogelijkheid om enkele berichten te zien van mensen die een privé IG-account hebben,omdat de zoekmachine de inhoud die aan de hashtags is gekoppeld, opslaat in zijn uitgebreide database. Daarom heeft u een grotere kans om relevante informatie te vinden door te zoeken naar de tags die volgens u geschikt zijn op Google.

Werken apps om privé IG-accounts te bekijken? Risico's van het gebruik ervan

【 Ver Perfiles Privados en Instagram 】Guía Paso a Paso ▷ 2023 (6)

Als “oplossing” om een ​​Instagram-account te bekijken dat privé is, stellen velen voor om mobiele apps te gebruiken die beloven deze profielen op het sociale netwerk grondig te “stalken”,zonder rekening te houden met de gevaren die dit met zich meebrengt. Hoewel er talloze toepassingen van dit type zijn,maar de waarheid is dat de meeste hiervan niet werken.

Naast de slechte resultaten rijst er een grote vraag:Is het veilig om deze apps te gebruiken?Het is inderdaad niet veilig en ook niet betrouwbaar. Zodra u een dergelijke mobiele applicatie automatisch op uw smartphone of tablet downloadt en installeert,Je geeft er al je gegevens aan als je de ervaring erin start. Daarom kunnen uw persoonlijke gegevens in handen vallen van kwaadwillende derdenhet is zelfs het perfecte doelwit voor het plegen van aanvallen op basis van identiteitsdiefstal.

Een ander risico bij het gebruik van deze mobiele apps, die blijkbaar zijn ontworpen om privé-Instagram-accounts te stalken,is dat u hen uw wachtwoorden verstrekt. Zo verleen je toegang tot je Instagram-account en zelfs andere profielen, zodat ze ermee kunnen doen wat ze willen. In deze gevallen zijn er de meest zorgwekkende gevarenis dat ze een ‘social phishing’-aanval uitvoeren(om volledige controle te krijgen)of uw IG-account kapen(om geld te vragen in ruil voor de restauratie ervan).

Bovendien, als deze apps niet afkomstig zijn van officiële applicatiewinkels, maar hun APK-bestand via elke website wordt gedownload;het risico neemt aanzienlijk toe. Omdat,dit kan uw mobiele apparaat infecteren met malware, of u bijvoorbeeld uw smartphone wilt vergrendelen of gegevens wilt stelen zonder dat u het door heeft.

Alsof dat nog niet genoeg is, als je de app vanaf een onbekende site installeert,Het is ook mogelijk dat u last heeft van een premium message scam, waar ze je bepaalde voordelen van de app aanbieden om profielen op IG te stalken, maar ze zijn totaal vals om je geld te stelen.

【Bekijk privéprofielen op Instagram 】Stapsgewijze handleiding ▷ 2023 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Laurine Ryan

Last Updated:

Views: 6136

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Laurine Ryan

Birthday: 1994-12-23

Address: Suite 751 871 Lissette Throughway, West Kittie, NH 41603

Phone: +2366831109631

Job: Sales Producer

Hobby: Creative writing, Motor sports, Do it yourself, Skateboarding, Coffee roasting, Calligraphy, Stand-up comedy

Introduction: My name is Laurine Ryan, I am a adorable, fair, graceful, spotless, gorgeous, homely, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.