Privéprofiel bekijken op Instagram, kan dat? TIME JE NIET! (2024)

Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (1)

Vandaag,InstagramHet is een van de meest gebruikte sociale netwerken ter wereld. Hoewel het aanvankelijk geen groot succes was, leidden de updates van deze app, aangezien Tuenti al bestond, tot mislukking en vergetelheid. Velen dachten dat hetzelfde zou gebeuren met deze nieuwe fotoapplicatie gekocht door Facebook, maar elke dag wordt het alleen maar beter. Vanwege de gemakkelijke toegang voor iedereen zijn er bepaalde maatregelen die gebruikers kunnen nemen, zodat niet iedereen hun feed kan zien.

En aangezien er veel minderjarigen op deze netwerken zitten, is het interessant om te weten hoe je kunt voorkomen dat ongepaste mensen toegang krijgen tot al hun informatie. Je account op privé zetten is heel eenvoudig, voorkomen dat ze het ondanks alles zien, is een ander verhaal. Lees verder om erachter te komen hoe ze dit kunnen doen. Maar je kanbekijk een privé Instagram-profiel?

Inhoudsopgave

  • 1 Hoe u legaal een privé-Instagram kunt bekijken
  • 2 Bespioneer een privé Instagram-account door een secundair profiel te maken
  • 3 Gebruik Facebook om een ​​privé Instagram-profiel te bekijken
  • 4 Zoek niet naar apps om een ​​privé Instagram-profiel te bespioneren en te bekijken
  • 5 Bescherm jezelf op Instagram zodat ze je profiel niet bespioneren
  • 6 Juridische kennisgeving met betrekking tot het bekijken van een privé Instagram-profiel

Hoe je legaal een privé-Instagram kunt bekijken

Dat eenInstagram-profielHet is privé, het betekent niet dat het onmogelijk is om er toegang toe te krijgen. En je kunt het natuurlijk op verschillende manieren zien, allemaal legaal, wat je geen enkel probleem zal opleveren. Wanneer iemand zijn Instagram privé heeft, komt dat omdat hij niet wil dat vreemden toegang hebben tot al zijn foto's. Rekening houdend met het feit dat er steeds meer informatie is die we kunnen invoeren, zoals de huidige locatie in deVerhalenof op de foto's van devoer, is het raadzaam om alleen uw vrienden deze gegevens te laten zien.

Gerelateerd artikel:Wie volgt mij niet op Instagram? Ontdek het met deze apps

LosDe stappen om een ​​privé Instagram-profiel te bekijken zijn als volgt:

Allereerst moet je het profiel op Instagram zoeken, dat hoef je alleen maar te doenschrijf uw naam in het vak Zoekprofielenvan Instagram. Daarna zul je wel moetenstuur een trackingverzoekdoor op de knop 'Volgen' te klikken, met een nep- of echt profiel. Nu hoeven we alleen nog maar te wachtenaccepteer uw verzoek,en je kunt naar je lijst met volgers gaan. Zodra u dit heeft bereikt, kunt u al hun geüploade inhoud en hun verhalen in realtime zien.

Hieronder illustreren we de stappen metdrie screenshots van het proces dat volgt:

  • Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (3)
  • Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (4)
  • Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (5)

Het is natuurlijk de meest voor de hand liggende methode, maar zoals we hierboven vermeldden, is het privéprofiel ontworpen om het bekijken van het profiel te reserveren voor de vrienden van de betreffende gebruiker. Als je het wilt zien, moet je daarom vriendschap aanvragen door op de blauwe knop 'Volgen' te klikken. Wanneer u bent geaccepteerd, heeft u toegang tot hun feed,Verhalenen hoogtepunten.

Een andere mogelijkheid is om rechtstreeks met de gebruiker van het betreffende privé Instagram-profiel te spreken. U kunt dit doen door hem een ​​privébericht te sturen en hem te vragen u onder zijn vrienden te accepteren.Het is aan jou om toegang te krijgen tot je account. Dit bericht verschijnt niet in uw inbox, maar bij aanvragen.Hij zal kunnen lezen wat u hem hebt geschreven, maar totdat hij uw berichtverzoek accepteert, weet u niet of hij het heeft gelezen of niet. Zodra hij accepteert, kun je een gesprek voeren.

VolgendeWe illustreren u met enkele screenshots van het proces:

  • Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (6)
  • Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (7)

Bespioneer een privé Instagram-account door een secundair profiel te maken

Nogmaals, onthoud datAndroid Guides is niet verantwoordelijk voor oneigenlijk gebruik van deze methoden. Mochten zij uw bericht of vervolgverzoek niet accepteren, dan zijn er manieren om alsnog binnen te kunnen komen. Dit zijn wanhopige maatregelen die je niet alleen moet leren, maar ook moet weten hoe je ze kunt herkennen, zodat ze je niet besluipen.

Maak een nep-account aanHet is uiterst eenvoudig, het plaatsen van foto's van iemand anders is illegaal, maar tegenwoordig zijn er veel meme-accounts, die erg goed zijn en velen bereid zijn te volgen. Zoek gewoon naar gewone volgers of volg veel willekeurige accounts, en wanneer u uw verzoek verzendt, ziet u eruit als een heel onschuldig profiel. Wees voorzichtig als u een verzoek van deze stijl ontvangt, aangezien het meestal mensen zijn die niets nieuws zoeken als ze uw privacy betreden.

Een andere veelgebruikte methode, vooral onder ex-partners en ex-vrienden, is omVraag een gemeenschappelijke persoon om toestemming te geven om zijn/haar account te gebruiken of om schermafbeeldingen te sturen om te zien wat er op dat privéprofiel staat.Zorg ervoor dat je volgers betrouwbare mensen zijn, zodat je niet de teleurstelling krijgt als je ontdekt dat je wordt bespioneerd door iemand die je als je vriend beschouwt.

Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (8)

Gebruik Facebook om een ​​privé Instagram-profiel te bekijken

Moeilijk te geloven, maar het is mogelijkBekijk foto's en video's van een privé Instagram-profiel via uw Facebook-account. Als de gebruiker in kwestie zijn gepubliceerde foto's in de feed deelt, zodat deze automatisch op Facebook worden gepubliceerd, en hij of zij niet over beveiliging beschikt, kun je alle publicaties zien die hij heeft gemaakt sinds hij de optie op zijn Instagram heeft geactiveerd. Bovendien vindt u bij die foto's een specifieke map.

Dit is natuurlijk een kleine mogelijkheid, aangezien het gebruikelijk is dat de persoon met een privéprofiel ze allemaal in gelijke mate heeft. Maar er zijn mensen die Facebook niet zo goed gebruiken, omdat ze het alleen gebruiken om video's, foto's en memes van vrienden te delen, en ze hebben het niet privé, een kans waar van kan worden geprofiteerd.

Dus als je je net hebt gerealiseerd dat je Facebook niet privé is,Ga naar je accountinstellingen om zoveel mogelijk informatie in je profiel te privatiseren. Dus het meeste dat een vreemdeling kan zien, is je naam en af ​​en toe een oude profielfoto.

Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (9)

Zoek niet naar apps om een ​​privé Instagram-profiel te bespioneren en te bekijken

Het is begrijpelijk dat je de foto's van een privé Instagram-profiel wilt zien, en uit wanhoop trap je in de val van een groot aantal apps die je zo'n wonder beloven. Zoals ze zeggen, heeft nieuwsgierigheid de kat gedood, en het is zeer waarschijnlijk dat jij degene bent die hierdoor wordt getroffen, en niet het profiel dat je wilt zien.

En veel van deze applicaties waarmee je zogenaamd elk privé Instagram-profiel kunt zien, zijn in werkelijkheid alleenze zullen uw gegevens stelen,naast het proberen uw beveiliging te schenden door uw apparaat aan te vallen met virussen of phishing. De bekendste met Instaprivateviewer, Spyzie, InstaSpy of Instee, ze vragen je allemaal om je e-mailgegevens, wachtwoorden, Instagram-gebruikersnaam en meer in te voeren. Probeer dus niet zonder toestemming iemands privéaccount te betreden, want dat levert alleen maar problemen op.

Sommige van de apps dieje mag het niet gebruikenom veiligheidsredenenzijn het volgende:

  • Spyzie
  • InstaLooker
  • fotoafdruk
  • mSpion
  • InstaSpy
  • PrivéPhotoViewer

Ze beloven allemaal privé-Instagram-profielen te kunnen zien, maarU mag nooit uw toegangsgegevens verstrekken, toestemming geven aan derden, laat staan ​​een aankoop doen.om inhoud te ontgrendelen.

Als u uiteindelijk besluit het risico te nemen en een van de apps te gebruiken die we in de lijst vermelden, is dit op eigen risico.We raden het u niet aan omdat u de gevaren heeft gezien van het aanmelden voor deze programma's., hoewel er andere websites zijn die ze wel aanbevelen, ook al weten ze dat ze gevaarlijk zijn. Wees hier dus voorzichtig mee.

Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (10)

Bescherm jezelf op Instagram zodat ze je profiel niet bespioneren

Zoals je misschien hebt gezien, zijn er veel manieren waarop een vreemdeling kan proberen toegang te krijgen tot je privé Instagram-account. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat u bepaalde richtlijnen volgt om grote problemen in de niet al te verre toekomst te voorkomen.

Als begin,accepteer nooit volgverzoeken van onbekende mensen. Ten eerste: publiceer als gebruiker op internet nooit gecompromitteerde foto's; alles wat u naar het netwerk uploadt, kan van de ene op de andere dag zonder controle viraal gaan. Wees voorzichtig met het plaatsen van locaties, aangezien dit een vorm van tracking kan zijn voor ongewenste mensen, kunt u dit beter nooit plaatsen. Met dit alles zou je genoeg moeten hebben om nooit problemen te hebben met je Instagram-account.

Juridische kennisgeving met betrekking tot het bekijken van een privé Instagram-profiel

Bij Androidguías ondersteunen we geen ongeoorloofde of illegale handelingen, die de veiligheid van andere gebruikers in gevaar kunnen brengen. Daarom moet je dat wetenAlles wat u hieronder leest, is gedaan voor educatieve en informatieve doeleinden.Het is aan ieder individu hoe hij bepaalde informatie gebruikt. Dit bericht is gericht op het leren hoe u uzelf kunt beschermen tegen mogelijke toekomstige aanvallen, en hoe u zich daartegen kunt verdedigen als ze zich voordoen.

Gerelateerd artikel:Hoe verwijderde Instagram-berichten te herstellen

Androidguías is niet verantwoordelijk voor misbruik van de hier gepresenteerde informatie. Het goede of slechte gebruik van al deze methoden is de verantwoordelijkheid van de gebruiker die dit heeft gedaan. Als aanbeveling: gebruik deze gegevens om uzelf te leren kennen en te beschermen, niet voor illegale handelingen.

Ver perfil privado en Instagram, ¿es posible? ¡Que NO TE TIMEN! (12)


Privéprofiel bekijken op Instagram, kan dat? TIME JE NIET! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Trent Wehner

Last Updated:

Views: 6134

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Trent Wehner

Birthday: 1993-03-14

Address: 872 Kevin Squares, New Codyville, AK 01785-0416

Phone: +18698800304764

Job: Senior Farming Developer

Hobby: Paintball, Calligraphy, Hunting, Flying disc, Lapidary, Rafting, Inline skating

Introduction: My name is Trent Wehner, I am a talented, brainy, zealous, light, funny, gleaming, attractive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.